Shit! Sitter...

15f87f49973848bfefc02eea60ee5839.png

Shit! Sitter på en svettig tvärbana påväg hem. Jag ska snart bjuda en person på middag och jag vet inte vad jag ska slänga ihop. Jag behöver inte impa, men det ska liksom bli nåt utöver Pjoltas tråkiga vardagsmiddagar. GE MIG FÖRLAG NU!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Pannkaka

2009-08-27 @ 17:18:50
Postat av: Anonym

sushi

2009-08-27 @ 17:20:40
Postat av: bibi

om det är ett kvinns bjud på vitt vin och räkor det är en klassiker

2009-08-27 @ 17:22:27
Postat av: SIRI

Gåslever och champagne. Såklart! Kraaaam! :)

2009-08-27 @ 17:24:47
Postat av: Angelica

Snabbmakaroner och icas köttbullar.

2009-08-27 @ 17:36:28
URL: http://cockblocker.blogg.se/
Postat av: EmmaPQ

Tonfiskröra. Det är gott och så går det snabbt som bara den!

2009-08-27 @ 19:46:27
URL: http://emmapq.blogg.se/
Postat av: Èl Juggo

e jag för sent ute med ett litet middagstips?? Inte ? Bra. Cevapcici funkar alltid !!!

2009-08-27 @ 23:27:41
Postat av: Goran van Den Buske

Jag var så sen så det får bli frukostips. Mina älskarinnor brukar få Kaffe/tee, scrambled eggs och bacon innan jag kastar ut dem eller ringer polisen ;)

2009-08-28 @ 01:39:36
URL: http://blogg.passagen.se/goranvandenbuske/
Postat av: Huskatt

Men...enkelt, bjud på Pjoltas såklart!

2009-08-28 @ 07:33:51
Postat av: LiNdA

Getostfyllda smördegsknyten

Buffé nr 4 2000, sid 12



Ingredienser

Portioner: 8



8 marinerade soltorkade tomater

150-175 g kantfri getost

1 dl pinjenötskärnor

275 g färdigkavlad smördeg

1 ägg



Tillagningstid: Över 20 min

Svårighetsgrad: Medel





Gör så här

Sätt ugnen på 200°C.



Finhacka tomaterna (utan oljan). Rör samman getosten med tomater och hälften av pinjenötskärnorna.



Dela smördegen i 18 fyrkanter, ca 7x7 cm. Lägg en klick av fyllningen på varje och vik ihop till knyten. Nyp ihop kanterna. Lägg knytena på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och strö på resten av pinjenötterna. Grädda i ca 20 minuter.



Har du inte tid med detta är ju kyckling faktiskt gott... :)

2009-08-28 @ 10:20:54
URL: http://lolindasblogg.blogspot.com/
Postat av: korven

köp 500 gram kebabkött, ris och matlagningsgrädde.



Stek köttet tills det fått färg, häll i matlagningsgrädden. Låt puttra ett tag så grädden atr upp alla kryddor. Riset kokar du samtidigt. Skitenkelt, asgott.

2009-08-28 @ 11:45:48
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Pasta, creme fraishe, vilök och sen har du sprödstekt bacon och svamp ovanpå?

2009-08-28 @ 14:47:52
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0