Öppet brev till SVT. Ang; Nya regler till Melodifestivalen 2010

Hej SVT!
Er trogna licensbetalare Pjoltas här. Ni verkar ju ha lyckats väldigt bra med jippot Melodifestivalen. Dock så tycker jag att det saknas lite regler. Okej, att ni lagt till det här med duellerna och den internationella juryn, men visst känns det inte fulländat? Därför har jag punktat ner lite förslag inför Melodifestivalen 2010 som skulle lyfta arrangemanget ett snäpp extra:

  • Utöka deltävlingarna. Vem skulle må dåligt av att ha en deltävling varje dag. Ja, kanske i samband med alla sommarfestivaler som finns i Sverige? En tält-turné kanske? Varför inte två deltävlingar om dagen och kanske tre på julafton och andra högtidsdagar?
  • Låt Carola sjunga minst hälften av alla bidrag. Det skulle pressen gilla (och Carola). Ta med Blondinbella, Linda Rosing och stjärten på hon Bagge. Ja, och han Pirelli.. Oj, vilka tittarsiffror det skulle resultera i!
  • Bert Karlsson kan vara programledare och bräka ut nåt om "kåta blickar" mellan semmelraparna. Sidekick kan Jessica Almenäs vara. Iklädd i en så pass kort kjol så att hon måste ha hårnät. Det gillar pressen.
  • Försök att hålla de som kom med programidén till Popcirkus inlåsta i nåt fjärran land. Så att programmet blir överblickbart och värt att titta på. Kanske kul till och med!
  • Utöka looser-momentet andra chansen, med en tredje och fjärde chans. Och varför inte bjuda in hon den fängslade svenskan i USA, Annika Östberg. Ja, och han turken som överlevde tåg/lastbilskrocken. De borde ju ha något att komma med när det gäller "en andra chans".
  • Glöm internationella juryn (..som egentligen är en pizzeria i Bandhagen!), istället skulle man kunna lägga en deltävling utomlands. Varför inte i Skåne någonstans? TEXT-TV fungerar väl fortfarande?!
  • Jag tycker att man också skall kunna rösta med Fax, MMS, UPS, E-Mail, Brevduva, Stadsbudet, SJ, Bussfrakt, viskning, Röksignaler, Flaskpost, Lyckokakor, Sportfiske, Ridande bud, oralt, genom klappmätare och ryktesvis.
  • Sist men inte minst. Sparka Christer Pettersson Christer Björkman. Han ger ju bara sina vänner en chans att få vara med i tävlingen. Nej, anställ nån från Pirate Bay istället. De har ju alltid en aktuell TOPP 100-lista.
   

Kommentarer
Postat av: annelie

Åh gud ge mig luft!!! Hahahahahahaha!

2009-03-07 @ 22:08:42
URL: http://goolan.blogg.se/
Postat av: petrus

Bland det roligaste du skrivit! Hepp på're!

2009-03-08 @ 00:31:25
Postat av: virpi

Hahahhahaaaa!!

Du glömde utlottning av en bil till ngn som ringt in o röstat.

//Virpi

2009-03-08 @ 14:16:29
URL: http://virpi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha ha - Du var mig en rolig en ....

2009-03-10 @ 23:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0