Ursäkta röran!

Grattis..Gamla bilder på Pjoltas..
Ahh Shit asså! Det är lite mycket nu och min bloggbrist är oförlåtlig. Men jag kommer nog ha lite svårt att bättra mig veckorna framöver.. Det blir nog (minst) ett inlägg om dagen iallafall. Och som ursäkt för röran och som svar på den ständiga frågan: Hur ser du ut egentligen, Pjoltas? Så publicerar jag nu ett par ganska gamla bilder på mig i olika band/spelningstillfällen. Så kan ni ju slänga på 5-10 år, 5-10 kilo, popmustach, en akustisk gitarr, ett brustet och misshandlat hjärta och något fräschare kläder och skor...japp, där har ni Pjoltas 2009!

Ett tips för att hänga med på denna helt jävla sinneslöst galna resa vi ska ha tillsammans här på bloggen är att:




Okej..Nu blev det "..är att Följ Pjoltas via..". Jag menar ju "..är att FÖLJA Pjoltas via Bloglovin'".. Men det fattar ni nog om inte SKAFFA HJÄLP ÄGGHJÄRNA!!

Ärligt, vad tycker ni egentligen om den här bloggen?
Vad ska jag bli bättre på?


Sömnbrist! Gah,...

06d800fac59c08206bc7057f1d94c216.png

 

Sömnbrist! Gah, vad jag har sovit dåligt. Jag har ont i armen och magen efter grissnuvevaccineringen + att jag fick jag feber och frossa mitt i natten. Och Pjoltas som kanske är den hårdaste av hårda. Den ballaste av balla. Ja, Pjoltas är ungefär som den coolaste killen i Herrey's.... Så ni.. Säg inget. Det kan ju förstöra mitt balla ryckte. Okej?

 


Dansbandskampen. Sitter...

0-341752daf5762f1b8ecade3a9acee769.png

 

Dansbandskampen. Sitter ute i spenaten med släkten och tittar på Dansbandskampen. Japp, det är sant! Och visst fan ser det ut som hon jurytanten håller på att klämma ihjäl två små nakenhundar? ..Annars då, undrar.?! Jo, idag har jag tagit min spruta och nu har jag ont i magen. Fast det har nog mest att göra med att jag är orolig för jurytantens skinnhundar..

 


Tävlingen är avgjord!

 

God Morgon!

Grattis till Gun som vann tävlingen! Kicka gärna in på hennes fina blogg Här! Och här kommer ditt pris av en fin låt tillägnad din blogg. Öppna Spotify och Klicka Här för att lyssna på den. Om du nu inte har Spotify, får Klicka Här istället för att lyssna på en kass "tansa tisco remix" av prislåten!

Nu ska jag hälsa på bruuscha och leka med småsmå bruuschbaarn.

 

Vad gör du idag? Ska du med?

 


BAIC

"Hämta bilen Göran! Det är den gröna med taklucka.."


Jag tycker synd om de svenska bilarna. SAAB kanske går i konkurs och försvinner helt för en stund.
Volvo köps troligen av Beijing Automotive Industry Co (BAIC).

Kul för arbetarna i Volvo-fabriken som plötsligt en dag inte får gå till Volvo-fabriken utan;

Till BAIC (Bajs)-fabriken!

Som om det inte vore jobbigt nog att det kineser på andra sidan jorden som är deras arbetsgivare.

Fortsätt att tävla HÄR!
Och fortsätt gärna att rösta på Pjoltas HÄR!


Tävling innan fredagsdrinken..

Jaha..då bär det iväg till jobbet igen. Nepp..jag har inget mer att säga om det..
Därför ska vi ha en liten tävling så här innan du insuper din fredagsdrink och de fyra (4) hjärncellerna som överlevt veckans hårda jobb och skitväder slås ut.
Pjoltas undrar; Vad säger gammeltanten på bilden?


Vinnaren vinner en vinst. Vaddå för vinst, undrar du? Jo, vad sägs om en länkning och en av-Pjoltas-utvald-låt som verkar passa dig och din blogg.
Lämna ditt bidrag som en kommentar här under.

Ja, och glöm nu inte att rösta på mig HÄR också! God Dag!

Updating to v. 43_666 a och röööv!

Efter en hård dags jobb tänkte Pjoltas iklädd kvällsmyspyskläder slänga in ett litet inlägg om meningen med livet och hur ni ska göra för att tjäna en miljon lite snabbt och schysst....men NEJ!!

Nej, Nej. Då ska det uppdateras, virusprogram, brandvägg, photoshop, adobe, kalsongstorlek, ditten, datten och drutten med håret på ryggen.

Jag funderar på att slänga alla grejer som uppdaterar sig. Snart så kommer ta mig fan den elektriska tandborsten och kaffebryggaren vilja uppdatera sig innan man kan använda dom.

Varför kan inte allt vara som det  ALLTID HAR VARIT!!!?

 

Från och med nu så tänker Pjoltas fan i mig gå med röven först in i framtiden!

Just det! Rösta på mig hos Rosa Pojken. Klicka på bilden under för att lämna din röst.. (Om nu inte bildjäveln behöver uppdatera sig först!!).


Veckans Blogg


Pjoltas är visst med i en såndär "Veckans Blogg"-tävling. Nu är ju inte Pjoltas-bloggen nån "Veckans Blogg"..nej, utan jag ser den lite som mer som kanske hela 2000-talets blogg. Ni kanske frågar mig om vad är grundstommarna i denna blogg? Vad får bloggen att bli så fulländad? Perfektionism, Sex och ljusbeiga halvpolotröjor...DÄR, där har ni hemligheterna.

Ja, nu tänkte jag vinna den där tävlingen så klicka HÄR eller på bilden med killen som sitter fastlimmad på schackbrädet. Och så skriver ni PJOLTAS på valfritt ställe. Ni som röstar på mig får som tack för hjälpen läsa PJOLTAS-bloggen gratis under 10 dagar. (Frakt, Porto, Postkostnader, Leveranskostnader samt samlag tillkommer..).



En skitgod kaka!

Pga. dagens avsaknande av ett liv så lägger jag ut receptet på en skitgod kladdkaka. Hoppas det smakar:

Ingredienser
1 1 dl socker
2 2 dl vetemjöl
0.5 0.5 dl kakao
2 dl vanligt bajs
1 1 nypa salt
125 125 g smör
1 1 dl ljus sirap
2 2 st ägg
2 2 msk snabbkaffe
150 150 g nougat
0.5 0.5 dl mixade hasselnötter till att bröa formen med

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna till kakan i en skål.

2. Smörj en form (gärna med löstagbar kant) om ca 24 cm och ”bröa” den med hasselnötter.

3. Smält smöret och rör ned äggen och bajset däri, samt tillsätt snabbkaffe och sirap. Vispa ej!

4. Vänd snabbt ned smörsmeten i den torra bunken och rör om försiktigt.

5. Häll i smeten i formen och grädda i mitten av ugnen, ca 14-17 minuter.

6. Håll koll på kakan, den är klar när smeten precis ”stannat”. Tag ut kakan från ugnen och låt svalna något. Hyvla nougaten över kakan och låt den smälta. Kyl sedan ned den i frysen ca 20 minuter (då blir den lätt att skära upp och blir perfekt kladdig). Servera med lättvispad grädde eller kött.

 

 


Spotify Invites och Samarin

Fy fan vad jag har ont i magen ikväll. Jag känner mig som Hindenburg..det där gamla luftskeppet ni vet. Fruktar att jag kommer fejsa samma öde. Dvs. Going down in flames. Men men.. Pjoltas Bruuscha är ändå värst. Han ligger just nu på operation för brusten blindtarm. Det är det enda jag vet just nu. Jobbigt som fan. Jag hoppas verkligen att allt går bra..

 

För att kunna tänka på något annat så tänkte jag ge bort två (2) invites till dig som inte har Spotify och vill ha det helt gratis. Kruxet är dock att du måste kommentera detta inlägg så smörigt du bara kan. Beskriv hur mycket du verkligen älskar Pjoltas-bloggen.

 

Så smöra på!

 

 


Skäms-skorna

 

Idag är Pjoltas ledig och innan jag ska åka ut i dom obskyra förorterna för att träffa mina vänner Räkodlarfamiljen så passade jag på att handla lite mat. Bilden visar mina skäms-skor dvs. såna skor man aldrig knyter på sig utan bara glider i (jag tänkte skriva som Linda Rosing..men jag hoppar över det..) och har när man bara strosar runt i kvarteret. Skorna känns lite som en desperat nostalgisk flört med mitt forna skate-jag.

För Pjoltas var en gång skatepunkare och spelade snabb, snabb skatepunk. Ibland gick det så snabbt att låtarna nästan vände och började gå baklänges. Gaah! Shit det var tider det! Men en liten del av Pjoltas kommer nog alltid att vara skatepunkare.

 

Har du du några skäms-skor?

Det är okej att säga Crocs..Det är ju trots allt skäms-skor vi pratar om..

 


Vår LYCKLIGHETS-PLAYLIST!

 

Fablarns i havet vad bra VI är! Här är alltså VÄRLDENS LYCKLIGASTE PLAYLIST! 99 lyckliga låtar, sammanlagt 5,8 timmars lycklig musik som VI tillsammans gjort här hos pjoltas.se.

Jag måste reservera mig för att vissa låtar inte fanns på Spotify, men jag har minsann lagt till allt som gick. Till och med Darin trots att jag fick lov att dra ner rullgardinerna och gömma mig längst in i garderoben när jag klickade i "Lägg till; Lycka by Pjoltas.se". Nu har jag kommit ut ur garderoben och är sjukt stolt över vårt mästerverk.

 

Nu har vi musik att gifta oss till, föda barn till, ligga med varandra till i nåt trångt bagagerum i en skitig Fiat någonstans utanför Borås.. etc.

 

Klicka på bilden ovan för att ladda ner LYCKLIGHETS-LISTAN eller klicka HÄR!!!

om du också vill ha vår gamla

SORGLIGHETS-LISTA klicka på bilden under eller HÄR!!!

Lämna gärna en kommentar om "vårt teamwork"..ja, eller så kan du ju skriva nåt om hur jävla snygg Pjoltas är!!

 


Lägenhetsvisning!

0-6981db428772e6d04c707bba8f12f59e.png


Nu är Pjoltas påväg för att titta på två små kvartar i Bromma. Eftersom det är hyresrätter så har jag fyllt väskan med mutor. Mest kontanter men också lite kondomer och en flaska "single malt".

Ja, ni som inte bor här i Fjollträsk kanske tycker att det låter lite desperat? Nja, desperat är när man byter in en unge eller två mot tvättpelare och fransk balkong. Fan... Vad jag älskar Stockholm!

 


Äntligen måndag!

Ja, då var det äntligen måndag igen! Sablarns vad tiden går snabbt. Snart så är det jul och sen så kommer sommaren och efter det så blir det år 2012 och allt går under och vi dör.
Min måndag ska iallafall bli fin. Jag ska jobba lite och kolla på två (2!) lägenheter som jag inte kommer att få pga. Stockholm Stads jävla bostadsförmedling är så galet korrupt så att det borde utlysas till ett eget maffialand och flytta till Syd-Amerika. Bitter? Jag? Nej nej..

Glöm inte att kommentera din "Lycklighetslåt" i inlägget under. Så kommer Pjoltas snart att sätta ihop den ultimata Lycklighets-Spotify-Playlisten. Klicka HÄR eller på bebisbilden under för att lämna ditt bidrag.


Och nu kanske ni undrar vad bilden har med inlägget att göra? Hm...? Jag vet faktiskt inte.

Vet du?


Din lyckligaste låt?

Pjoltas har en dålig ovana. Det är att jag inte bloggar när jag är "down under"..Nej, inte när jag är i Australien. Nej, utan jag bloggar inte när jag är deppig. Det är nog mest för att jag inte vill att någon annan ska behöva lyssna på min skit.
Och nu när det är grått, mörkt, fuktigt och många som tror att Mona Sahlin är det bästa för det här landet. Så måste vi piggas upp. Därför ska VI sätta ihop världens lyckligaste Spotify-Playlist! Precis som Vår Sorgligaste (som du hittar HÄR!).

Pjoltas Tjuvstart:
Molotov Jive - Paint The City Black
Alphabeat - Fascination
Ash - Walking Barefoot
Mama Cass - Make your own..


Hjälp mig att sätta ihop den LYCKLIGASTE  Spotify-Playlisten.

GE MIG DIN LYCKLIGASTE LÅT (som en kommentar nedan)

och så publicerar jag hela Playlisten här till er alla!




Köttvatten - Snart i Sverige?

Jag vet att många längtar efter att Starbucks och Domino's Pizza ska flytta hit till lilla Sverige. Och att Vanilla Coke och Cheetos skall börja säljas i våra affärer. Nej, Pjoltas tycker vi klarar oss utan den skiten (Det skulle vara Domino's då..). MEN, något som vi verkligen borde importera från det tjocka landet i väst är:

MEAT WATER - Dinner in a bottle
Det vatten med köttsmak(!). Vattnet görs till och med med smaken "Swedish Köttbullar" (flaskan till vänster). Andra kulinariska smaker är:
Ostburgare, Wienerschnitzel, Tandoori Kyckling, Texas BBQ, Pizza Prosciuto m.m. De har även specialtillverkat tre (3) sorters vatten för kvinns bla. Stuffed Quail (fylld vaktel). Till frukost kan du avnjuta en flaska Köttvatten med t.ex Omelettsmak. För att fylla på med proteiner inför ditt kvällsträningspass..klunka i dig en flaska Köttvatten med smak av Sushi, Curry Korv eller varför inte Grillad Mussla?
Meat Water är en proteindryck som just nu lanseras i USA. Läs mer om produkten HÄR!

Och visst är DU sugen på att prova?!



Jönåker

0-7613dfa1e8fe69f5250de3a04d1bfbdb.png

 

Nu har Pjoltas varit på IKEA. Där inhandlade jag ett bäddsettet JÖNÅKER i vitt och uringult.

Backen den låg var vit och det utstrålade inte bara 'sex och samlevnad'. Nej, utan Pjoltas tyckte sig höra en liten röst som kom innefrån bäddset-högen, och den viskade;

"Köööp mig! Alla tjejer vill ligga i Jönåker! Kööp.. Kraa! Kraa!"..

 

Nu ska Pjoltas hem och prova. Hoppas det fungerar!

 

 


Krucifixet SVEN, 69:-

Idag är Pjoltas ledig. Tjohoo!! Fast det är just det där med att vara ledig. Man är ju knappast "ledig" när man är ledig en dag. Det måste städas, diskas, tvättas och inhandlas en massa krubb så man inte dör. För om man är utan krubb, japp då dör man! Nä, och , det vill jag inte göra igen.

 

Först blir det en liten sväng på IKEA. Så ser ni mig där, så får ni tjohoa till så bjuder jag på kaffe..

 


Konst med liten budget

 

En kompis till Pjoltas har gjort den här videon med endast 1000 kr i budget.

Han är en sån som är blygsam och inte riktigt kan ta emot komplimanger.

Så lämna gärna en fin kommentar om videon nedanför så ska jag vidarebefodra dom till han.

Haha! Nu ska han få!

 

 


Och plötsligt så hade han åkt hem..

Idag så besökte Rysslands president, Dmitrij Medvedevs Sveriges bästa stad....Göteborg?! Nej, nej. Dream On!

Stockholm menar jag såklart!! Iallafall så lyckades transporten av ryssrackarn lamslå Stockholm trafik. Hela E4:an norrut spärrades av mitt i rusningstrafik dvs. kl 17-18 och till och med Pjoltas lilla tunnelbanelinje mot Hägersten var försenad och jävlig pga. ryssrackarn. Många undrade varför?

Inte fan åker väl Rysslands president tunnelbana? Eller?

 

Ryssland är ett riktight skitland. Japp, jag vet inget bra med eller ifrån Ryssland.

Hjälp mig att bli av med min taskiga inställning till det stora skitlandet i öst.

GE MIG NÅT POSITIVT MED RYSSLAND, TACK!


"Designbög" och Påse



God Morgon! Förra veckan hade Stockholm fyra (4) timmar med sol ihopräknat berättade dom på TV. Jag tror att jag missade tre (3) timmar och femtiosju (57) minuter utav dessa och därför får Pjoltas lägga ner energi på att hitta andra ting och situationer som kan lysa upp ens vardag;

1 soltimme - Jag fick en påse kläder av mitt jobb (och NEJ jag jobbar inte på American Apparel). Och det är ju alltid najs med schyssta gratiskläder.

1/2 soltimme - Jenny Östergren sa under ett inslag om juldukningar med Stefan Nilsson (Svenska Fab 5) till meterologen Peter Kondrup; "Peter, du är ju en..vad ska man säga..en DESIGNBÖG.."
Det blev en väldigt konstig stämning i studion. Kul tyckte Pjoltas.

Ge mig ett tips på vad du ersätter solen med!


Årets julklapp 2009? Del 2

Eftersom inte en kotte verkade fatta mitt inlägg så tog jag bort det ersätte det med det här istället. Skyll er själva! Haha..


Nej, inte tror jag att spikmattan blir årets julklapp.
Och skippa tanga-trosan. Nu är manga-trosan här!:

Årets julklapp Del 1 hittar du HÄR.

VAD TROR DU?


TÄVLING och fyndshopping..

 

Sablarns vad jag inte kunde sova inatt. Jag tänkte och tänkte (nej, det är inget skryt). Men John Blund kom och knockade mig lite före 05:00 inatt. Och det var ju en jävlans tur att jag var ledig idag, så jag kunde sova ut lite. Tyvärr fick på-stan-frullen med Pookie stryka på foten. "Stryka på foten"..vilket konstigt talesätt?.. Att stryka sig på foten måste ju göra skitont och medföra brännskador..

 

Iallafall...

Pjoltas har nätfyndat en REA-tischa från Zoovillage.com, men jag tänker inte säga vart jag har köpt den..eftersom här bjuder vi inte på nån gratisreklam..nej nej..Eh?!

TÄVLING:

Du som kan gissa vilket märke det är på Pjoltas nya T-Shirt vinner innehållet i badbollen under. Kommentera ditt svar nedan. (Ev. vinstskatt, porto och tullavigfter samt fickpengar till Pjoltas kan förekomma).

 


Pjoltas vs. Baconsnuvan

Idag fick Pjoltas reda på att min förtagshälsa inte tänker vaccinera oss stackars arbetande själar mot Baconsnuvan. Tillsammans med mejlet kom ett litet paket;

"Vi är ledsna för att ni inte får era vaccinsprutor som lovat. Men era nya arbetskläder hjälper lite. Vi har också dukat upp glögg och saffrans-gifflar i rummet brevid.
Förlåt!
/ LEDNINGEN"


Och ni ser ju hur jävla glada vi blev!.. Mmm.. gifflar!

Har du fått din fix än?!

 


Blod i huvudet..Jaa Maal!

0-53c16b5f310ab3e859be57c23fc0c97d.png

 

Ont i huvudet har jag! Jag är som sagt på landet och det är regnar regn så Pjoltas håller sig inomhus. Jag fick låna en rolig bok. Tyvärr så var den uppochner. Så man måste stå på huvudet och läsa den. Nu har jag läst nästan en timme och har jätteont i skallen. Det känns som Pjoltas huvud är stor som en badboll. Ja, vad gör man inte för litteraturen?

 

 


Södermanland by foot


Idag har Pjoltas, Babsan, Faascha de Pjoltas och Hund-Hasse gjort Södermanland by foot. Japp, det har småstrilat som en inkontinent hamster hela dagen. Men som det galmla talesättet ifrån Göteborg lyder;

"Det finns inget dåligt väder. Vi har bara fula kläder."

Jag har märkt ut på kartan ovan ifall ni vill gå i Pjoltas spår.
Nu ska jag snart avnjuta en fet middag och sen vet man inte vad som händer...Det är ju en ganska stor nackdel med Rohypnol...


Och till ER som INTE förstår ironi; Pjoltas har inget med Rohypnol att göra, bilden på björnen är falsk. Troligtvis är han inritad i bilden eller så har han botoxat nacken så innihelv.. och därför ser ut som Carolas panna i nacken. Pjoltas känner inte barnen på bilden och kan därigenom inte veta några namn på barnen och Pjoltas har inte heller någon information om barnen är barn eller utklädda dvärgar eller vanliga stuntmän. Bilden är snodd, stulen, rippad, kopierad. Bilden till höger föreställer inte Hund-Hasse. Så uppenbart är det en annan hund än Hund-Hasse. Inte heller denna bild har Pjoltas något att göra med. Den är också stulen. Pjoltas känner inte till hur hunden fick tag på benet på bilden och har inte därför en aning om hur det är avlivat, slaktat, tillagat. Troligtvis är det ett vegetariskt köttben. Golvet däremot ser ut som kakel, men kan mycket väl en vanligare laminat-kopia av ett klinkers/kakel golv. Har du förstått den denna information. Var god skriv ut en kopia, wappa den till nr: 987999, skriv under,  faxa sedan underlagskopian till boxnr: 8778 och returnera snarast.


GAAH!! Äntligen...

7535a274ba189c333e43fb002fad5ed5.png

 

GAAH!! Äntligen ledig på riktigt! Jag känner mig som när man var barn och sommarlovet började. Helt hoppig och studsig i kroppen. Jag skulle nog rest mig och hoppat lite här på tåget på väg mot landet om det inte satt en tant med ganska stor ekvator ivägen. Jag tjuvtar en bild på tågets soppåsar istället för tanten. Man vill ju inte börja helgen med en tappad tand och julglugg mellan tänderna resten av livet.

Tävling: Gissa innehållet i soppåsen. Närmast vinner den!

 


Rasistiskt?

 

God Morgon! Pjoltas hoppade precis ur duschen. Såg en ganska ironisk grej där inne?

Ser DU vad jag menar?


Ugn och hushållspapper

Idag skulle det bli sushi hos Pjoltas. Det var bara en grej som sket sig. Jag glömde köpa sushi. Och när jag väl var hemma orkade jag mig inte masa mig iväg UT igen. Hur svårt kan det egentligen vara att göra sushi? Tänkte därför snabbt ifall det var nån granne som hade nån gammal guldfisk att erbjuda..och ris det fixar tom. jag att koka.
Övergav planen för en veggie-burgare och Daim-choklad eller som dom säger i skåne "Dääimschuuulääue!".


Imorgon åker jag till landet där mina päron och min bror med familj bor. Det ska bli najs.
Vad jag ska göra där? Hm...? Ja, det enda jag vet nu på rak arm att jag ska göra är att använda ugn, hushållspapper och sånt som Pjoltas inte har hemma.
Vilken helg det ska bli! Ugn...och hushållspapper..Mmmmm. Det ska bli kul. Jag längtar.

Vad ska du göra i helgen?

..och här kommer en extra rad till fina LILLA MY som ska föda barn på en pilatesboll. Pjoltas tänker på dig och kom ihåg att Pjoltas är ett väldigt fint pojknamn (en flicka kan nog heta det också!). Väldigt fint namn! Mmm..


Folkstorm

 

Pjoltas inte bara underbart vackra utan också intleg.. intelligennt..ja, blogg pryder visst blogg.se's framsida. Jag undrade varför jag helt plötsligt hade över hundra (100) kommentarer under mitt lilla inlägg om svenska 90-tals TV-serier.

Tack för allt engagemang och jag lovar att räkna ihop skiten eh..allt, så vi får reda på vilken TV-serie som är mest saknad.

 

Nu ska jag iväg på lite jobb och för att göra dagen lite roligare så ska jag repetera de sista två (2) orden som människor säger till mig i en eventuell konversation. Det måste ju pigga upp?! Eller hur?

 

Person1 - Pjoltas! Hur är läget?

Pjoltas - Är läget? Jo, bara bra. Lite trött bara.

Person1 - Ja, man är ju det den här årstiden. Vad snygg du är, Pjoltas. Du utstrålar verkligen sex och samlevnad.

Pjoltas - Och samlevnad. Oj, tack jag vet inte vad jag ska säga.

Person1 - Du behöver inte säga nåt. Här är nyklarna till en lyxvilla i Saltsjöbaden full med nakna tjejer och kontanter.

Pjoltas - Och kontanter. Tack så mycket! Hej då!

Person1 - Haha! Hej då och ha det fint!

Pjoltas - Det fint

Person1 - Ja, precis

Pjoltas - Ja, precis

Person1 - Härmas du din jävel

Pjoltas - Din jävel

Person1 - Jag hatar när folk härmas. Nu ska du dö!!

Pjoltas - Du dö!!

osv. osv..

 

 


Ironin tog Pjoltas..



Oftast så stör jag mig nåt jävlans förbannat på människor som bloggar om; hur trötta dom är..och hur mörkt det är..och ingen sol får man och jadajada blabla...

Men ironin flög in genom fönstret och bet mig i arslet. FY FAAAAN VAD JAG ÄR TRÖTT!
Jag jobbat som en skållad bäver med för lite sömn och sol i kroppen och därför dog jag lite på golvet 7.5 cm från sängen när jag kom hem...
...och JAA, det är en pilatesboll ni ser i bakgrunden. Den har jag fått av räkodlaren och hans frufru och den är grym att sitta på när man sitter med datorn och diktar.

Ge mig ett bra tips på att hålla mig pigg en hel dag!! PLEASE!


Upptäck Biffy Clyro

 

I måndags så släpptes det skotska rock/pop-bandet Biffy Clyro sitt nya album Only Revolutions. Det har gått väldigt bra för bandet utanför Sveriges gränser, men har inte alls uppmärksammats här hemma i Svedala.

Det tycker Pjoltas är galet synd. Då jag vill se detta eminenta band live här i Sverige. Om vi är fler som visar vår uppskattning så kanske "Biffarna" kan komma förbi nångång..

Lyssna på Biffy Clyros bästa låtar (enligt mig, Pjoltas då)..


Öppna Spotify och KLICKA HÄR!


Och här är en akustisk version av låten Mountains som endast går att köpa på iTunes..så  Tack, YouTube!!

 

 


Vilken TV-serie saknar vi mest?

 

 

YouTube-länkar för dig som vill bli påmind:

1. REDERIET 2. TRE KRONOR 3. SKILDA VÄRLDAR 4. VARUHUSET 5. VITA LÖGNER

(BONUS: STORSTAD (1990))

Vart tog TV-serierna med kvalité vägen undrar Pjoltas?
Nu ska vi inte gå med arslet först in i framtiden och kräva repriser av gamla TV-serier..Nej, vi kräver uppföljning!
Hur gick det för han den runda charketuristen i Varuhuset?
Är det sant att Joker i Rederiet bytte kön och nu förtiden heter Ann-Kristin och säljer rosor på Carmen på Söder?
Åkte verkligen Reine (i Tre Kronor) verkligen i fängelse för att han sålt kopierade frimärken till polska gästarbetare?


Pjoltas kräver viss uppföljning av dessa TV-serier.

Vilken TV-serie saknar DU mest?




Pjoltas vinodlaren?

1217b6e9e111d812d218cbf73cfe4683.png

 

Jag skojade till det lite och ut på landet en hel dag igår. Bruuscha de Pjoltas med frufru odlar vindruvor. Det här med klimatförändringarna kanske inte är så dumt ändå?

FÖRDELAR: Pjoltas kan bli snygg vinodlare med skäggstubb och vit linnekostym. Pjoltas pärons hus får sjötomt och säsongen för Converse-dojjor blir längre.

NACKDELAR: Människor och djur dör och hela länder kommer att försvinna under vatten.

 

Jag ska väga ihop FÖR- och NACKDELARNA någon gång när jag får tid. Nu ska jag jobba jobb. Ta ta!

 

 


Chokladsugen?..Nja..inte riktigt

0a10c1627068904366ff303116b9f04e.png

 

JÄKLARNS VAD SUGEN PÅ KAKAO MAN BLIR AV DEN HÄR FÖRPACKNINGEN!

Ett kladdigt barn utan tänder. Det är ju precis vad jag vill tänka på när jag äter/dricker min chokladprodukt. Bra jobbat ICA.

 


Håll bart

21c8d17eda4b1802e25558f84c5d7872.png

 

Tar en bananpaus på jobbet.

VAD TYCKER NI OM MITT NYA BANANGREPP?

Det känns ståtligare att hålla bananen så här. Nu gäller det bara att träna. Så att greppet sätter sig i ryggmärgen..det är ju strutglass-säsong snart igen!

 

 


För er utan Spotify - Världens sorgligaste Playlist

På begäran så lägger jag ut VÅR Sorgligaste Playlist.
Det gjorde vi bra!
Hoppas du blir nöjd nu iowa.

Jag kommer ha arslet fullt hela helgen, med allt möjligt.
Nu tänker ni såklart; Kan man ha allt möjligt i arslet?... Hmm..
Får nog sätta min fina bloggarkollega och livsnjutare Daniel på att undersöka den saken..

Hur fullt är ditt arsle i helgen?


För oss med Spotify; Klicka på bilden.




KORKAD för EN DAG

Vissa dagar så ska man inte lära sig något tycker jag. Tänk vilken press vi sätter på kommande generationer på att dom ska lyckas att utvecklas mer och bättre än vad vi ha gjort. Och om vi fortsätter att vara så här smarta kommer kommande generationer aldrig att lyckas uppfinna bättre uppfinningar osv.
Därför så tycker jag att vi alla ska ha en "Nääe, jag tänker inte vara smart idag!"-DAG.

Nu kanske ni tänker: Men.. Har inte Linda Rosing det varje dag??!

Jo, det kanske hon har. Skit i det nu!..

Nu ska jag dela med mig av lite material som ni kan använda er utav när ni har eran "Nääe, jag tänker inte vara smart idag!"-DAG.

1.
Ett YouTube-klipp på italiensk lajv.



2.
En liten Spotify-Playlist med klart fördummande musik. Öppna Spotify och klicka HÄR!

3.

 

Har du något bidrag till Fördumningslistan?


Lennkikörv och brinnande Tubsockedräkt

Pjoltas skulle göra en dräkt av tubsockor (läs inlägget under). Som sen skulle fjuttas på för att man skulle få uppleva den ultimata "eldflammevågen! (Fattar du inget? Nej, men läs inlägget under, sa jag!)
Jag lägger tyvärr ner tubsockedräkts-projektet. Det verkar medföra en massa merkostander och så... Det roligaste dock var att Daniel lovade att grilla korv (lennkikörv) på brinnande Pjoltas och Jonesey ville vara den som tände på. Så att hon kunde kryssa av det på sin lista "Att Göra Innan Man Dör".
Tack ändå för alla synpunkter och till er som tänkte skicka tubsockor (även begagnade).

Shit, vilket skitväder det är idag. Snöregn och blåst. Det är okej ändå. Jag är ledig och ska tvätta och skriva idag. Kanske träffa Cherrypunch om knodden hans är frisk.

På begäran. Här är länken till Vår Sorgliga Spotify-Lista (öppna SPOTIFY och klicka på länken);
http://open.spotify.com/user/pjoltas/playlist/0nLTqFG760mZjyh6trOmKd

 

Jaha..och du jobbar/går i skolan idag??


The Burning Sock Suit 2010

 

När man var liten och gick i högstadiet så gjorde man många dumma grejjer. Bland annat så minns jag hur man bar sportsockor och även tubsockor. Det häftiga med dessa strumpor var att om man eldade lite med en tändare under hälen, så bildades en häftig våg av eld över hela strumpan. Utan att förstöra strumpan. Efteråt luktade de lite mysko dock.

Det är svårt att förklara processen, men jag tror nog att nån där ute förstår vad jag menar och har gjort det själv.

Jag har tänkt lite på det där på senaste tiden. Och nu har jag en plan:

 

Pjoltas ska önska sig 200-300 par tubsockor i julklapp. Sen ska jag sprätta upp dom och sy en hel tubsocks-dräkt!

Sen får nån vänlig människa tända på Pjoltas och så kommer vi att uppleva den ultimata tubsocksflamman!

Såklart så kommer jag filma härligheten. För det är ju nåt som måste förevigas till barnbarn och nya generationer.

 

Är det här nåt ni skulle vilja se?

Och om jag lägger upp en adress. Kan ni tänka er att donera en sportsocka eller två?

 

 


Det kanske...

0-4d0d3c561f0a8d34193bc196e0ad6dce.png

 

Det kanske är löjligt att snacka vuxenpoäng när man är 31 år. Men jag känner mig överdrivet vuxen och stolt över mitt senaste inköp till La Casa de Pjoltas. En Electrolux Ultra Silence. Och enligt reklamen så är den så tyst att ett spädbarn kan ligga och sova på den när den är igång. Vart fan ska jag få ett spädbarn ifrån? Iallafall, den suger som fan och ska den är värd varenda tusing..5+

 


Kändislistan..

 

Idag mötte jag Ingmar Stenmark. Det var overkligt men sant. Och sikken ung fru han hade!
Efter mycket begrundande så kom jag nog fram till att han är nog den största sportstjärna jag träffat. Jag har obehagligt kort minne när det gäller att minnas kändisar jag träffat på. Det är inte riktigt en stor grej för mig.
Man har ju sett en del stjärnor på scen eller på fotbollsplan...men det räknas ju inte. 
Stockholmsbaserade kändisar springer man ju på varannan dag typ, Carola, Gardell och Andy Bell osv..

Icke 08:or som jag minns att jag träffat på är;
Alice Cooper, Bruce Springsteen, Will Ferrell, Britney Spears, Quentin Tarantino, Mika Häkkinen, Ash, Mette-Marit (som har haft det jättemarit) och Pete Doherty..sen minns jag inga fler just nu.. Jo, Elton John har jag sett på Kungsgatan också..
Det är säkert fler. Men som sagt. Jag är dålig på att minnas sånt..

Hm...

Vilken är den stösta kändisen du har träffat på?


Dagens jävla...

015426bd55c3f857fe878471723be086.png

 

Dagens jävla outfit på begäran; Jacka från DePalma, byxa från WESC, Röda skor från Dr. Martens. Telefon från Finland och humöret från helvetet. Fast jag är inte så sne som bilden visar. Kobenen är från en teaterlektion, DI. Spegeln kommer från ett intjack på Ralph Lauren.. NÄ!!

 


Fikarumsgitarren är...

25534790f210e1f3b9fe6178657eab98.png

 

Fikarumsgitarren är det bästa, strax före kaffebryggaren i mitt fikarum på jobbet. Gitarren står liksom där i ett hörn och bara väntar på mig. Kaffebryggarn däremot. Den vill bara bli påsatt. Lite slampigt tycker jag...

 


EMD släpper en julskiva..

..och det gav oss alltså ännu ett skäl till att kasta in handuken.

 

Nu är klockan 22:38 och Pjoltas går och lägger sig som en pensionär.

 

Sov Gott!


Måndag, grått,...

46247ef514a798acad2c1a416978d78b.png

 

Måndag, grått, trisst och blä! Jag tror inte jag PALLAR med den här dagen. . .

 


WTF! 300 TV-kanaler...


Jag fick hem en låda med en digitalbox. De ska stänga ner nåt nät här imorgon och då måste man visst ha en sån...
...och TJOFF sa det och nu har jag ca 300 TV-kanaler!

Alla svenska kanaler, turk-TV, Irländsk TV, 3 st ESPN kanaler, alla Viasat och Canal+ -kanaler osv. osv.

Turligt nog så verkar jag ha sluppit wrestling-, UFC-, porr-, religiösa-kanalerna ja, plus alla andra skitkanaler.
Däremot den enda kanal som som jag verkligen vill ha utöver de vanliga nio är VIASAT HOCKEY
...och DEN FUNGERAR EJ!

Helt otroligt. Nu ska jag somna till Azerbadjans halv-åtta-nyheter.




Allt för tittarsiffrorna

Klockan 20:00 ikväll på Kanal 5 så är det programmet Vem kan slå Filip och Fredrik?.
TV4 har nu dragit igång tankesmedjan för att lyckas toppa det programmet eftersom det "tar" tittare från deras inhemska och uttjatade nöjesproduktion Parlamentet.

Fast nog tycker jag att TV4 har gått lite för långt denna gång på jakt efter högre tittarsiffror..

Vad tittar du på ikväll?




RSS 2.0