Min dag på TV4

Ah..shit! Jag glömde precis vad jag skulle skriva! Det var någonting ganska kul, lite naket och olagligt... Nu vet jag att många tänker: ANTON KÖRBERG...men nej, det var inte det.


Visst finns det för få TV4-kanaler!?
Därför har jag skrivit ner några bidrag som jag ska skänka till TV4:s ledning imorrn. Pass på:

TV4 PUNG - Kanalen för program med dubbelavsnitt med hängande karaktär. Cliffhangers. Varma och stora avsnitt, men också små och introverta (ihopdragna) + luddiga små klipp. Kanalen ses gratis med dongel.

TV4 FAKTUP (Uttalas: Fucked Up) - Kanalen visar endast "Tillfälliga Avbrott", så man slipper de i de andra kanalerna... Ja, och så alla Carolina Gynnings program såklart!

TV4 MINUS - Kanalen som vänder på TV4-steken. Här är det 5% reklamtid (istället för de vanliga 95%) och det är gratis att ringa rösta..Tyvärr kommer det bara finnas ett allternativ att rösta på och det är ju såklart på Peter Jidhe.

TV4 BRUN - Kommer visa program om velour, plysch och socialdemokrater från 40-talet. Spännande är att alla program kommer att visas genom ett jakarandafärgat filter.

TVFYJA - Program för männsikor som inte kan säga R utan EIJ istället. Exempel på program: Jobinson och Svejjes väjsta Bilföjajaje.

TV4 FÄRG - På den här kanalen sänds våra vanligaste fyra (4) färger, dygnet runt. Kanalen kommer rikta in sig till en liten målgrupp....han heter Fadde.
Inatt jag drömde..

Jag hade en jättekonstig dröm inatt. Jag drömde att jag åt upp en fem (5) kilos marshmallow.
Sen, när jag vaknade så var en kudde borta..


The fat lady sjöng nyssNu är jag på ett mycket bättre humör och ska spendera natten med att limma ihop alla grejer som jag slängt i backen.

Nu ser vi fram emot 364 glada dagar!

Annars då? Vad gör ni på en vanlig onsdag..ja, som imorrn?Slaganfall är bästa försvar...AAAAAHHH!!!

 

GAAH..shit vad fel ni hade. Egentligen visade bilden Fredhäll och jag bodde på andra sidan tuben..dvs. i Kristineberg och därför går länkningen till min favoritblogg among others:

 

http://bloggis.se/KjellisLove

 

Jag är på skitdåligt humör idag (det händer två eller högst tre ggr om året).

Så lämna gärna en snäll kommentar om ulliga små djur, kontanter eller nåt annat fint.

...Eller ge mig ett tips: Vad får dig att bli glad?

 


Där har...

63ca18a423574addcff8bb5aa0357125.png

Där har jag bott. Det var ganska najs. Takterras med solnedgång. VAD ÄR DET FÖR STÄLLE? Rätt svar vinner en länkning och en bild på bladsallad.


Jag gillar...

5df8c67a5356585f4713eb7950951d53.png

Jag gillar den här butiksskylten. Den påvisar liksom hantverksskicklighet, noggranhet, precision och sinne för det perfekta resultatet.


Underskrivet och Frikort


Jag såg precis en TV-reklam om att Åhléns rear ut 1000 signerade exemplar av Camilla Läckbergs nya bok.
Okej. Tänk er själva att signera 1000 böcker. Fy fan, vilket jobb!

Ett PS. till allt är att Camilla Läckberg var mitt EX's homo-frikort. Mitt var Pierce Brosnan..

Vem är ditt frikort?


Helt Pippi

Astrid, Astrid...Om du bara visste..

 

Okej, så här är det. Jag tänkte börja bry mig om sport. Japp, det är sant! Om jag nu till och med tagit steget till att börja titta på Idol..så känns inte det där med ett sportintresse så långt bort. Jag kommer dock inte att Svensson-aklimatiseras så pass att jag börjar handla på H&M igen..nej nej. Så kul ska vi inte ha..


Därför tog jag min största grötslev och försökte känna efter vilka lag jag verkligen brinner för..

och så här blev det:

 

Ishockey - Leksands IF

Faascha de la Pjoltas har alltid hejat på dom, så jag har det i fadersmjölken...åh fy fan! Det där lät äckligt...men ni förstår nog. Varken Pjoltas eller min faascha har personligen noll koppling till byn/samhället Leksand.. Det blev bara så.

Fotboll - FC St. Pauli

Ett ganska kasst fotbollslag från stadsdelen St. Pauli i Hamburg, Tyskland. Hemmadräkten är brun. Det ni! Sug på den. St. Pauli har världens bästa supportrar som kastar ut fascister och sjunger "Pippi Langstrumpf" (På videon ovan är det iofs Frankfurts supportrar som sjunger). Här i Sverige så hejar självklart jag på Bajen (dvs. Hammarby!).

Okej nu orkar jag inte skriva mer om sport. Så jävla intresserad är jag inte..

Vilka hejar du på?


Ironin har...

1dafe8f3af128fef1018eee152fd6cc9.png

Ironin har träffat IKEA. Pjoltas uppskattar att koppen "FÄRGRIK" är den vitaste koppen i IKEA's sortement. Kul.


Idol mot alla odds..

Mot alla odds så insöp Pjoltas ett avsnitt av den populärkulturella televisonsproduktionen Idol i den kommersiella rundkastningstelevisionskanalen nummer fyra (TV4).
Då skulle man visst rösta fram en finaldeltagare och man kunde välja mellan en lång snubbe med decibel i rösten och dansteg som en nylobotomerad (minns ej namnet och har inte gjort nåt åt det heller) och en annan kille vid namn Calle Kristiansson (Se han HÄR! eller klicka på bilden).
Nu är det säkert färdigröstat...men vi får hoppas att han vinner. Han har en grym soul i rösten, tycker jag.

Bild från TV4.se


Det kostar typ sex spänn (6 kr) att lägga en röst. Är inte det lite konstigt? Ska inte demokrati vara gratis? Fast Baggarna måste väl spä på sina redan fyllda miljononton.

Åh Shit...jag trodde aldrig att jag någonsin skulle skriva om Idol!
Ojoj.. Vem är jag egentligen? Vem håller jag på att bli!?


H&M för dig som inte vågar tänka själv..

 

Aldrig förut har jag varit så stolt över min blockad mot H&M. Idag öppnar H&M HomeDrottninggatan 58 alltså nära deras trettitolv andra butikerDrottninggatan i Hufvudstaden. Jävligt orginellt. Okej, jag har faktiskt köpt lakan i H&M Home's webshop för inte alls länge sedan...men annars har jag varit H&M-fri i nästan två (2) år..

 

Nej, ni får såklart handla vart ni vill men FÖR FAAAN! Det finns så många andra bra affärer som säljer bättre och snyggare kläder och inredning än H&M.

Nu tänkte jag krydda resonemanget med en skön liknelse mellan H&M-kläder och det kommunistiska Kinas uniformer...men jag hoppar det.

Det jag ville säga är att: Våga handla någon annanstans! Japp, basplagg också!

 

Är inte ni sjukt less på H&M? Är det bara jag?

 


Yes box! Pjoltas håller låda..Yes box!
Jag höll nyss låda och lyckades tappa den på mitt redan missbildade pekfinger (efter klämskador och gitarrspelande). Som tur så fanns det jättemanliga plåster i närheten. Nu har jag handen i högläge och läser Koranen så att inga tråkiga följdskador ska följa.

...och så tänkte jag lite på en grej. Ordet Yrkesarbetare. Vad fan är det? Är inte det samma sak som att säga typ: tårttårta eller rövrumpa?

Nu ska jag fortsätta med Koranen..knaskig bok det där. Man läser den bakifrån, liksom..

Hur illa har du gjort dig idag?


Ett hett tips!

Nja..det gick sådär med löneförhandlingen. Det blev ingen tjänstebil. Jag fick ett wienerbröd dock. Och såna gör ju Pjoltas alltid glad.


Jag tänkte lite på det här stora rånet som skedde. Var det i onsdags morse det hände? Det tar ca ett dygn att flyga till Nya Zeeland. Rent teoretiskt så skulle rånarna just nu kunnat ha flugit ett varv runt jorden.
Så mitt tips till polisen blir därför: Dags att titta upp i skyn igen. Eller?En bonus till kaffet?


Åh shit vad tiden är tidig.. Hur orkar ni orka er upp så här tidigt? Ni borde få pris ni som stiger upp före kl 09:00 varje morgon.
Jag är påväg till ett möte. Idag ska jag förhandla mig till högre lön, en schysst tjänstebil (Dodge Nitro eller en Mustang..kanske?!), en fallskärm och en fet jävla bonus. Bonusar som är så populärt.

Vi får se hur det går.

Önska mig lycka till och lyssna på den HÄR låten (Öppna Spotify och klicka HÄR!).


Viva MåndagsMAX!Idag öppnar vi med en bild på Erik och Mackan.
Jag trodde visst att jag bloggat en del från min mobil idag. Men som vanligt så ska Blogg.se strula till det nångång i månaden och vägra att publicera vissa inlägg.
Så tack för ingenting Blogg.se!

Jag införde en ny tradition idag och det var och kommer att kallas MåndagsMAX dvs. from. nu så kommer måndagens lunch att inslukas på MAX.
Det är snart vinter och det är viktigt att man håller sig lite småfet så att man inte fryser ihjäl. Och fejs it: MAX kickar McDonalds och Burger Kings hamburgerbutt.
..och jaja, det är inte måndag idag. Men det kändes som det och det är det som gills.. Så Viva MåndagsMAX!

Har du nån vecko-mat-tradition? T ex. Käkar du fiskbullar varje onsdad etc..?


Frukostsmörgås, rån och gas

Nyss vaknade jag upp med en morgonfrisyr större än Lasse Kronér själv och med den vanliga vilsenheten: Vem är jag och vad fan gör jag här?

Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att knäppa igång TV:n för på åt sätt lyckas att vakna till till världens all olycka, krig och "Dagens middagstips" på nån utav TV4 eller SVT´s morgonsändningar.

 

Idag har dom visst rånat G4S vid Västberga, ja här på den rätta (dvs. finaste och bästa) sidan av stan.

Ibland så dyker det förbi väktare från G4S på mitt jobb. Och jag ser det såklart som min uppgift att göra deras dag lite roligare. En ganska jobbig grej dock är att det tog jättelång tid innan jag fattade att företaget de jobbar för heter G4S (Group 4 Securicor) och inte GAS, som det ser ut som på loggan.

 

GAS - Jävligt kul namn tyckte Pjoltas och drog det ena smaklösa skämtet efter det andra om gas..dvs. Om väderspänningar, pedaler mm. och väktarna fattade såklart NOLL!

 

Idag ska jag nog hylla mänskligheten genom att vara tyst. Kanske "tänka efter före"..

 


The Return of the Pjoltas

Eh..Hej!
Kunde inte bestämma mig om jag skulle öppna med en bild
Anton Körberg eller Miss Thailand, så det fick bli båda.
Hoppas det är okej..

Jag har varit borta ett tag. Men nu är Pjoltas tillbaka.
Man måste få försvinna ibland. Ja, så att det märks att
man kommer tillbaka..eller?

Och visst ska det bli skoj. Tillsammans allihopa igen!
Om ni undrar nåt. Fråga! Jag har svar på allt..
Kanske inte dom rätta..men svar är det.
Det är lite som det var i skolan.
Man kunde alla frågorna.
..men inte svaren.
Okej. Tillsammans igen. På Pjoltasbloggen.
Mmm..Härligt!
Förresten.. idag lyssnar vi på Andreas. Öppna Spotify och klicka HÄR!
(Och om nån fattar vad den handlar om så kan ni väl berätta det för
mig
. Jag får läs- och skrivsvårigheter av den här låten. Men den är bra!)


Rälli

196558e8c3e5609ffc4f529998e0dc4e.png

Idag har jag varit på rally. På kortast tid så ska högljudda bilar med många klistermärken försöka att damma ner så många människor som möjligt under en sådär tre, fyra stycken specialsträckor. Sträckorna emellan är visst inte speciella och är därför inte specialsträckor.

Det påminde mig om min barndom då Pjoltas mamma brukade säga: Du är speciell Pjoltas. Det är därför du får åka den lilla bussen till skolan.Svamp i skrevan

3ef766066d5fe1440b28c836ebc1d351.png

 

Jag fick ett MMS ifrån svampskogen:

"POOKIE: undrar varför svamparna har så gul stjälk?

POOKIES MAMMA: det är kanske för att vi ska se dem så bra?

POOKIE: ja, för så brukar ju naturen fungera, LOOK AT ME! PICK ME, PICK ME!"

 


Ost säljes!


Från bestofblocket.se

Jag-älskar-att-synas-kameran!

Bild från Aftonbladet.se

Eftersom den större delen av alla svenska bloggar handlar om tonårskids självförälskelse av sitt utseende och av deras (massproducerade) "fynd" som dom gjort på H&M. Dvs. Dagens Outfit etc. så har Samsung släppt en jag älskar-mig-själv-på-bild-kamera.

Kameran är utrustad med en liten skärm på framsidan så att man kan kolla in sig själv innan man tar sin 12 megapixelsbild.

Ja, dvs. så att pälsmössan sitter lagom snett, att brunkrämen är perfekt kakaktigt lagd bara i fejjan (notera: ingen brunkräm på halsen, för då syns det ju inte att du har brunkräm på dig!). Och sist men inte minst så kan du kolla in din "Comb Over"...ja, för det måste man ju ha om man modebloggar..det vet du väl.
Älska dig själv och köp en kamera!


RESA!

5d8f65617ddd449640fde5eba004571c.png

 

RESA! Ja, just det! Det är kallt ute och jag vill åka utomlands till värmen.

 

Knallade nyss förbi det här stället och tänkte:

En enkelbiljett till Irak.. Vaffan, det lär ju va billigt och varmt.

Eller har någon annan ett bra tips?

 


Ja, men här då!

1f03a2adf52fa597d79983feffe82eb5.png

 

Ja, men härrå?! Visst ser ni Jesusbilden i tunnelbanesätet? Eller är det kanske han Lemmy i Motörhead? Vissa säger ju att han är gud.

Nu ska jag riva loss sätet och kränga till nån kristen galning på Ebay. Eller är det nån här som vill lägga ett bud?

 

100 spänn?

 

 


Pjoltas hittar Jesus..

Det är ju populärt att hitta Jesusbilder här och där och tro att det är mirakel. Ja, iallafall på andra sidan Atlanten. Imorse såg Pjoltas denna bild gjord av fuskmarmor i trapphuset.

 

Ser ni ni inte att det är Jesus där i mitten? Eller det kanske är Sune Mangs eller Leif "Loket" Olsson? Hm.. Vad tycker du?

 

Den är ju inte lika klockren som den här hundrumpan (Se under). Men visst är nån där? Vad vill den säga..?


Klart vi ögonbryr oss?

Bild från Internet (..eller vaffan trodde du?!!)


Satt på TV:n nyss här på min lediga dag. Det var ett gammalt avsnitt av den fantastiska den amerikanska serien Gossip Girl.
Har ni tänkt på vilka gigantiska ögonbryn 2/3-delar av killarna har i den serien? De skulle gott och väl räcka till två skådespelare till.


Plus und Minus zu Heute

552a24c13ac27021d95178b6bfb70b64.png

 

Ledig.

PLUS: Sovmorgon, sol, hemmakaffe, DN, gitarr, fika, sol och sol.

MINUS: Tvätta, städa, diska, planera + att jag borstade tänderna med Helosansalva...

 

Och så ägnar vi en tanke åt Patrick Swayze.

 

 


Pjoltas against the matinhandling

0-27bf7d86a1b6c132e89d285c2c9cde79.png

 

Pjoltas hatar..ja, eller ogillar starkt, att gå och handla mat. Komma på vad man ska äta och laga mat. Äta däremot det tycker jag om. Det kanske syns på min "komihåglapp" att inspirationen dalar fort när det gäller inhandling av krubb.

 


Hemligt till nästa gång. Okej?


Pookie
berättade om en riktigt bra idé som tyvärr inte hanns med att genomföra.
Pjoltas ratar Facebook, men jag  hade nog hängt på ifall jag var medlem på "fejjan". Facebook-gruppen hade startats för att "klä ut sig till" apor inför Christer Fuglesangs landning på jorden. Så att när dom klev ut ur rymdskytteln (eller vad det heter?!) så skulle de tro att de landat på fel planet..ja, eller att jorden hade förvandlats till "Apornas Planet" under tiden de var borta.

Tyvärr så han dom landa innan det kunde genomföras. Men om vi håller lite tyst om det här så kan vi lura skiten ur nästa gäng rymdresenärer. Okej?!


...Och visst hade jag rätt angående fisande flickor i samband med nr.1!
Min högst vetenskapliga studie är nu avslutad och resultatet visas under, i form av ett cirkeldiagram.
Nu ska jag sätta mig på Maria Maria och skriva (+ invänta Nobelpriset för min forskning!). Ja, Maria Maria är ett café och inget annat. Inte ett hett tvillingpar i 18-årsåldern som ni tänkte.

"Fina flickor fiser inte. Dom vågar inte släppa loss.."


Eftersom det verkar som Pjoltas blogg har några procent fler kvinnliga läsare än manliga så måste jag fråga;

När vi män. Ja, eller pojkar står upp och manlighetskissar, så vill gärna överbliven mansluft manspysa ut i de bakre manliga mansregionerna samtidigt. Dvs. i stereo.
Japp, så är det och de män/killar/pojkar som hävdar att det inte är så och inte vågar stå för det är ljugpruttar. För enligt mina 100% sanningsenliga veteskapliga tester (Dvs. jag har frågat fyra (4) pers..) så ÄR det så.
För att kunna avsluta denna forskning så vänder jag mig till den kvinnliga sidan och frågar:

Är det vanligt med släppt väder för er kvinns också i samband med kisseri?


Och..Skulle ni kuna tänka er att använda en sån HÄR!

Fin låt om ämnet hittar du HÄR!Jaha..vilket fika?

6bd08cf2b105db7844a50f6473549aff.png

 

Jag lovade att komma in tidigare till jobbet idag om jag fick fika. Och...

 

Salt och lite mjölk. Ja, det var det som bjöds. Det kunde ju varit värre. Bara salt till fika.. Oj, det hade vart nåt!

 


Kyckling på fredag?!


Imorgon sätter jag upp den här skylten:


Idag har jag varit ledig som en gris. Jag har fått en hel del ledighetsgrejer gjorda idag, men också mycket onödigt:

  • Lackat på brevbärarna som inte fattar att jag INTE vill ha nån reklam! Idag damp det ner 1,2 kg jävla direkt reklam..igen! Jag är miljövän och vill inte att någon stackars oskyldig jävla pandabjörn sätter JYSK-reklam i halsen. Därför vill jag inte ha reklam. Och ni som också bor i Stockholm: Satan i skogen vad många ICA-butiker vi har här! Idag fick jag reklam från fem (5) stycken olika Ica-butiker...och tänk..det är ju bara idag. Jag ska aldrig mer handla på Ica. Ha!
  • Småspydde lite och uttalade barnförbjudna ord i min ensamhet framför dumburken över hur sjukt trött jag är på Idol. Och det har ju nyss börjat. Det är i och för sig roligt med kineser som sjunger. Varför? Ja, det bara är det. Rasistiskt?..äh, skit på dig!
  • Träffade vän CherryPunch som hävdade att jag "smög mig på" han. Jag säger som det gamla ordspråket som inte har nåt med det här att göra...men ändå..eh?!..:
"När Anders braskar, då står far i karet"

Nu ska jag vräka i mig en påse bilar och glo på Sveriges svar på Extreme Home Makeover dvs. Lyxfällan.

Hur mycket har du skuldsatt dig? Kom igen! Våga berätta det nu. Varenda svensk är ju skuldsatt. Jag har typ 100 laxar i skuld till CSN..that's it!


Skärt barn har många namn..men oftast Rosa eller Kniv-Jürgen

Bild från Aftonbladet.se

 

Läste nyss på Aftonbladet (artikeln hittar du HÄR) om en vacker norsk busschaufför som döpt sig till Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacca Highlander Elessar-Jankov och att det inte fick plats i passet..men godkändes ändå.

 

Ni som följt denna gudsförgätna (vad det nu egentligen betyder?) blogg kanske har märkt att Pjoltas är en sucker för namn. Ja, ovanliga namn och varför människor byter och heter som de gör.

Varför heter jag då Pjoltas kanske ni undrar?

Jag heter inte Pjoltas på riktigt (Tji fick ni!). Farschaa de Pjoltas kallade mig för "lille Pjoltas" när jag var liten. Därifrån kommer alltså namnet. Pjoltas är väl egentligen ett verb.

Exempel:

Det pjoltas alldeles för mycket med Oves fru nuförtiden. Hon borde egentligen sättas i karantän..

 

Nu tänker jag läcka lite skön info, och jag blir inte ond ifall ni snor namnen.

Men mina fyra (4) förstafödda barn skall döpas till:

  • Chips
  • Disco
  • Laser
  • Bandy
Vackert! Eller hur?
Själv skulle jag vilja heta Röwenwülf i förnamn. Ska nog ändra det någongång framöver..

Vad skulle du vilja heta egentligen?


Jag överlevde!

24494d48b51f8858061482133f2d5ade.png

 

Jag överlevde! Ja, jag käkade ju gammal senap igår. Min morgonfrisyr däremot.. Den ser ut som nånslags självdöd mops, tycker jag. Jag tänkte på en grej inatt när jag inte kunde sova. -Är inte Zlatan lite lik Kramer i Seinfeld?

 


Bevis A (#82768726)


Shit jag gjorde vegoburgare nyss och såg först efter att ätit att jag hade på senap med bäst före datumn 2009-08-26.
Okej, jag mår bra nu... men om ni inte hör nåt ifrån mig på ett tag så har jag nog dött eller avlidit.
Ja, eller vi säger så här. Jag hör av mig om jag dör. Så ni vet. Ja, att det var senapen som de berodde på.
Okej?

Mitt nya Faxnr: 08-937697639876

Pjoltas har levt med musik hela livet. Skrivit, spelat och nästan missbrukat detta ljudliga fenomen. Och jag anser att jag inte snöar in mig i en genre utan jag kan nog uppskatta de flesta musikstilar. Dock så kommer den svenska och amerikanska punkrocken ha en liten finare plats i Pjoltas hjärta. Och vart jag än är så har jag alltid min iPod med mig.

På senare tid har mitt musikintresse dalat (temporärt) och idag tänkte jag slå ett slag för ljudboken.


KABANK! (<-- ljudet av ett slag!)

 

Jag Håller just nu på att lyssna på Stieg Larssons - Flickan som lekte med elden (JAJA..jag är tre efter!! Fuck you!). Uppläsare är Reine Bryolfsson och nog sagt om han. Klockrent val! Det ballaste är att om man som jag lyssnar via sin Ipod och har boken i formatet m4b. Så kan man speeda upp uppläsningen. Ja, även sänka tempot om man inte nu har alla bananer i klasen.

Så försök inte prata med mig när ni ser Pjoltas med vita pluppar i öronen.

 

Jag nås via Fax från och med nu..

 

Ge mig tips på en bra ljudbok..Ja, eller en vanlig bok som passar Pjoltas..


102% TRÖTT och SOUK

0-6a11a22df3d7ff6ebb2ac02047641e71.png

 

Jag är hemskt ledsen men jag har jobbat 11 timmar och jag känner mig som en trött och sönderstressad gädda. Jag har liksom inget att komma med. En tillfällig kreativ misär. Därför blir det inte ett bättre inlägg än det här.

Försöker pigga upp mig med crazycrazy tisha.. Men det verkar lönlöst!

Så berätta fina läsare. Vad gjorde du klockan 3 idag?

Jag drack kaffe och diskuterade varuhusets SOUK's stängning/nedläggning på fredag.


Så här får du en dejt med Pjoltas


Jag är beredd på att offra mitt ohämmade och glamorösa singelliv för att utan krussiduller gå på dejt med den tjejen som kommer fram till mig på stan iförd denna tröja (Se ovan...nej, inte på texten och det svarta emellan..nej, ovan BILDEN! Precis..bra jobbat!) och vill ta en kaffe.
Jag skulle till och med kunna tänka mig att bjuda! Det ni!

Jag kollade precis på "Ensam mamma sköker pökar söker" på tv3. Den vanligaste uttryckta meningen hos deltagarna i programmet måste vara:

"Jag tror att jag skulle kunna bli kär i han/henne".

Ärligt. Har man sån koll på vem man "skulle kunna bli kär i"? Kan man inte bli kär i vem som helst...ja, som dom säger på Prejjdfestivalen? Har vi sån koll?
Är det så att vi har hämtat tillbaka uttrycket "min smak" (dvs. ...passar verkligen min smak..) från början av 90-talet?

Nu ska jag gå och bajsa, så ses vi i aulan sen...

Kära Bajsugglan! Zorba (Pjoltasbloggens egna large medium) är på booze cruise på Ibitza och kommer tillbaka så fort hon får skjuts. Jag ska vidarebefodra din fråga. Välkammad Utter! Välkommen åter!/ Er PjoltasIngen sport..

Okej. Förlåt för mina tråkiga inlägg om sport. Det ska inte upprepas.
Nu rycker vi upp oss och ökar. Ligger man sist så ökar man!
Akta rygg.

ZLATAN vilket mål!

Det där var det sjukaste jag sett. I sista sekunden. Det blev inte ens avspark efter målet!

Jag skiter i att jag förlorade lite pengar på den här matchen. Det var det värt!

Fan..Pust! Skriv nåt fint om Ibra.


Sportidrottstävlingar

Vilket jävla kul namn egentligen? Och loggan gör ju inget sämre!

 

Jaha..det verkar som det är sport ni vill läsa om idag och visst då ställer Pjoltas upp. Ikväll kommer tyvärr Sverige förlora mot Ungern och chansen att ta sig till VM i Sydafrika blir lika stor som Magnus Ugglas ersättning från Spotify. Pjoltas kommer dock vinna en hundring på Oddset (jaja..landsförädare bla bla..).

Jag försöker vara idrottsintresserad..men. Hockey fixar jag. För där går det undan liksom. Annars så stannar oftast mitt intresse vid lagnamn, dräkter etc..

 

Kroppskultur?

En gång när vi blev tvingade att spela en volleybollturnering i gymnasiet så blev jag ensam kille i mitt lag. Och eftersom lagnamnet Volleyballarna föll bort av naturliga skäl så fick vi döpa laget till Vita Bönor Med Fläsk... Jag fick då vara fläsket förstod efter ett tag..

 

Vad heter "ditt" lag och varför?

 


The Capital..är vi?

Skylten man möter när man rullar in i Stockholm är ju ganska så kaxig. Och vilka har egentligen utnämt Stockholm till Skandinaviens "Huvudstad"?

Jaja..hur som helst så har vi söder om söder lämnat den där gamla diskussionen bakom oss och satt upp en egen skylt. Vad tycks?

 


Sötisar tihi tihi...*PANG*

Ni undrar kanske vad jag har på mig och vad jag ska göra i helgen?

Jo, jag antog det och därför spelade jag in ett litet klipp om det..


Vampyrer suger..Jag är väl som vanligt efter som vilken husvagn som helst. Men jag har precis tittat på de två (2) första avsnitten av True BloodSVT Play Prima. Ganska bra shit faktiskt. Ska nog försöka följa den serien om jag orkar och kan.

Varför jag inte bloggat på länge?, undrar du.  Jaha..eh..ja, ibland blir det väl så?! Det är ju inte så att man är beroende. Jag glömmer bort det allt som oftast, faktiskt.

Vad tycker ni om bloggpauser?
Finns det nån bloggnorm eller bloggkodex man måste följa som bloggare.
Typ:
Minst fyra (4) inlägg om dagen och min sju (7) bilder på något onödigt skit man konsumerat i veckan?

Många som läser denna blogg (många kallar också Pjoltas blogg för "Den ultimata guiden till perfektionism och utstrålning av sex och samlevnad") bloggar själva.
Ni som gör det...
Hur lång var din längsta bloggpaus och är du beroende av att blogga?

När som helst tänker jag sluta skr..TASTEFREE TAXFREE

0-79c1dba3b619e2c1f744ee69471bf390.png

 

TAXFREE HERE I COME!

Jag kräktes lite i munnen när jag såg dom här. Men på ett bra sätt.

 

 


RSS 2.0