Jag har haft svårt att sova. Tror det har ...

img_0681 (MMS)

Jag har haft svårt att sova. Tror det har varit fullmåne. Jag hatar den. Idag ska jag missa Prejd-Paraden pga. Jobb. Jag har sett den så många gånger förut och ärligt talat... Är den inte lite gay?


Konsumtion á la Carte

Dagens inlägg bygger också på konsumtion. Det beror mest på att jag har Bacardi-huvudvärk idag och har inget bättre att komma med förrens frammåt kvällskvisten.
Och för att hylla marknadsekonomins ljuva men korta shopping-kickar så har Pjoltas instiftat en ny blogg-kategori.. "Konsumerat", heter den. Där samlas nyköpta hattar, trosskydd, urbulgariska dvärgskinnshamstrar, soja, fiolfodral och allt annat som nu Pjoltas samlar på sig för ett lite snyggare och smidigare liv. Välkommen in!


Så, please, HISSA eller DISSA?!


Allt från Junkyards halva priset-rea. Pågår tills 1:a augusti.

 


Idag blev du min. Del 2

 

Idag blev den min. En Triwa Bullit. Åhh, den kommer jag triwas i.

 

Nu kanske du sitter där på ditt lätt överviktiga Estrella-arsle tungt nedtryckt i den alldeles för nedsuttna Ikea-soffan med kaffefläckar och en obskyr doft efter helgens kalas;


- En svart Triwa? Fan, Pjoltas! Vad FEGT!

 

Javisst. Kanske det men för nästan PRECIS ett år (27/7-09) sedan fick jag denna (se bild under.. Nej, inte ovanför..NER.. Precis efter den här texten! Ok?!) orangea Triwan (Grand Dandy). Och den går fortfarande som en klocka... Ja, och tur är väl det. För den är ju en klocka. Tänk om den gick som en Jul-Nisse.. Ja, typ haltade fram lite hjulbent och frustande.. Ja, tänk en sån klocka skulle man ha..om den fanns. Frustande.

 

 

Och nu lite musik: Du som gillar Kristofer Åström och väntar på att han ska komma med nåt nytt; Lyssna på Tired Pony. Sångaren låter skrämmande lik Kristofer. Ja, och det är ju bra.

 

 

 

 


MMS-bloggat

 

Till och med vädret är gay i Stockholm just nu.. Den där Pride-festivalkommitén har visst tänkt på allt..Helg

Idag var jag på barnkalas. Tillan som fyllde fyra år fick en gitarr av Pjoltas. Nu ska jag lära han att rimma på roliga ord så som; Ankät, Vattenkastanj och Halsmandlar... ja, sen kommer han bli Sveriges svar på Robert Broberg och tjäna in massor med dollars till farbror Pjoltas.. och ja, lite till sig själv kanske..

 

---

Sen förädlade jag min jeansjacka med ett tufft märke. Hoppas du kan lista ut vilket det är..

Vad gjorde DU i helgen då?

 

 Lite "Blessing" inför helgen:

Och två sköna covers av killen i klippets band Mimikry:

När jag mår skit, vill du ha mig då? (Hello Saferide - the Quiz)

och

Var sover du inatt? (Amy MacDonald - This is the life)

Ladda ner hela skivan gratis och lagligt HÄR!

 

Nu ska jag på barnkalas. Trevlig Helg!

 

 


Bönor? Nej tack! Men jag är inte homo.. Inte för att det är nåt fel med det..

Dagen rätt: Resorb och vatten med bubblor i.

Denna gång höll det på att gå åt skogen. Jag tror att jag var hos Sankte Pöör för en sekund. Men han skickade hem mig igen. Det var väl inte min tur och det skulle vara ganska snopet att stryka med av en "vanlig" matförgiftning.

Jag fick ett nyttighetsryck häromdagen och tillverkade en enorm sallad med bönor, groddar och uppenbarligen en del "vända-ut-och-in-på-magen"-baskilusker.


Jag tror det var den som min magsjuka berodde på.. Vi kan väl säga det iallafall. Så jag i framtiden kan basera min kost på pizza, sushi och batats fritas-rätter.

Men idag mår jag bättre, tackar som frågar! Lite grön i hyn bara och så känner jag mig gammal och seg som en vänsterpartistiskt budget.

Nu ska jag skicka en räkning till GoGreen för uteblivna inkomster och så ska jag se på hyrfilm.

 


Pjoltas tar sig till jobbet. Del 1 (och förhoppningsvis den enda delen..)

 

Okej, det här var kanske det sunkigaste av de sunkigaste inlägg jag någonsin gjort.

Det började med att jag innan jobbet tog ner en Cartoon-app till min iPhone... sen likt ett långvarigt förhållande, så tog fantasin slut.

 

Pjoltas blev tom. It was too many jokes to be made.. Så förlåt och håll tillgodo.

 

Förresten: Idag blev jag hyschad (heter det så?) av en tjej i en leksaksbutik (liten fin och flärdfull leksaksbutik i centrala Stockholm dvs. dyr.. Inga namn nämnda men butiken slutar på "K" och börjar på "Underbyxor för män") när jag skulle fråga en grej. Hon satt bakom kassan och läste en bok. Och hon hyschade och stack upp fingret när jag öppnade munnen. Sju sekunder senare mötte hon min blick. gick det bra att fråga.. hon hade uppenbarligen läst färdigt stycket i boken.

Nu bor vi ihop i ett Hansa-hus på Österlen där vi säljer skägg i metervara med våra sju små barn; Pingis, Disco, Kenneth, Tååny Kråås, Karåla, Ben och Dover... Jag har en liten benägenhet att överdriva när jag återberättar historier. Ni får skala bort det ni tycker verkar osannolikt.

 

Någon behöver en säljkurs... Ja, det var dit jag ville komma.

 

HUR TAR DU DIG TILL JOBBET??

 

(Det går visst inte att kommentera här.. Tack blogg.se!

Så gör det under inlägget under detta..typ)


En hyllning till min nya bloggdesign

Visst är det en bra låt.. Men den är mest här för att den passar Pjoltas-bloggens nya "look"!

(Ja, och så gillar jag ju bananer..)

 

För visst blev den fin? *Blink, Blink*Pjoltas on the beach

 

Idag så är Pjoltas ledig.

 

Det blir en vanlig dag på förortsstranden.

 

Jag har varken kamphund eller herpes, så jag har med mig Bettan till beachen.. ja, så man får ha grejerna i fred. Hon är också en jävel på Judo (home edition) och pärlplattor. Så det blir nog en fin dag...

 


Jag är nog ganska stolt över vår nya prins...

img_0513 (MMS)

Jag är nog ganska stolt över vår nya prins ändå!


Upp och Ner


RSS 2.0