Dagens "Spara Pengar och Tid Tips:

 

Om man låter brödet ligga framme tillräckligt länge.

Så får man svampsmörgås utan att behöva inhandla svamp och grejja en massa!


Stanna i sjuttio knyck..

Pjoltas är i Småland över helgen. I Småland så har de världens snabbaste reaktionsförmåga. Kolla bara på bilden..; Det är ca. 25 meter till stoppsträcket. Och fram dit så ska du enligt skylten ligga i ca sjuttio blås.

Fast om du någongång sett en raggare från Smålandsskogarna så förstår man att det faktiskt är möjligt.  

 

Och tack Tyskland för ert Melodifestivaleurovisionschlagerbidrag och er vinst. Den generarde i 200 vinstbalubas till Pjoltas.

Nu ska jag köpa en rolig hatt för vinstpengarna eller pierca fast tungan i gommen... Vet inte riktigt ännu?

Vad tycker du?

 


Jag tycker man ska byta ut termen "handika...

Jag tycker man ska byta ut termen "handikappad" till "mutant" istället. Det skulle nog kännas ballare. "Mutantparkering"..inte fan skulle du våga ställa dig där utan tillstånd?! -Telefonbloggat-


KAA-PANG!!

Ryggskott!

 

 

Imorse så klev jag ur duschen och skulle sträcka mig efter ett par strumpor i graderoben (ja, dom ligger högt upp!).. och KAA-PANG! så knöt sig övre delen av min rygg ihop sig. Det är visst inget ryggskott, utan en sträckning. Så jag blev liggandes på golvet stönande framför Malou von Sivers program Efterbliven..Nej, Efter Tio.

 

Det är ett sånt jäkla ohäftigt symtom det här..och det har hänt 2 ggr förut:

 

1. Satt vid frukostbordet en solig sommarmorgon och skulle härma hur en katt klättrade. KAA-PANG! Smärta!


2. På jobbet skulle jag flytta ett litet bord lite skönt på snedden och KAA-PANG! Smärta!

 

Till historien hör att jag i mitt liv hittils blivit; Påkörd av två bilar. Överkörd av en (mina fötter) + att bilen backade över de en extra gång då han trodde att han stod på mina fötter med bilen. Trillat av en skenande häst. Med mer..med mer (You don't wanna know about it!) ...men det här gör galet ont!

 

Så om ni undrar vad jag gör idag och imorgon. Så ligger jag här på en havrekudde.. vetekudde, kanske det heter? Vete inte riktigt..

 


Många undrade vad som stod i mitt "raderade inlägg" och varför jag tog bort det?!

 

Jag skulle vilja svara med en sång.. som Lill-Babs brukar säga (den har inget med vad som hänt att göra..men den svänger sa ratten...) :

 


Ett skjut i soffan

 

Jag tog bort ett inlägg som jag skrev igår. Det var bäst så. Hehe..

Mvh/

 

Pjoltas a.k.a Pojkvännernas största skräck

 


...

20100524346 (MMS)

Att tränga sig in i tunnelbanevagnen innan de som ska gå av, gått av. Är inte det lite som torka sig i röven innan man kakkat?


Horny! Tillspetsad tillvaro..?

Ibland vinner rättvisan... om än för en sekund! Tjutfärktaren (idioten) hade dragit allt till sin spets. Nu blir det färdigtuggad mat ett litet tag för han. Och vi på Pjoltasredaktionen säger...

Rätt Åt Dig!!

!

 


Lysande, är inte alltid bra..

 

Här har man fått världens möjlighet att få sova ut.

Ja, och så ska såklart solen börja lysa typ kl 5 på morgonen och självklart väcka lilla Pjoltas ur min skönhetssömn och drömmar om ostkrokar, luddiga kattungar och Carin Götblad i en banlonpolo.

Jaja.. Nu får man väl lunka iväg och jobba en skvätt, trots att det är lördag och att fåglarna skiner...

 

Och du då? Hur fan mår du?

 

 


"Som en ängel utan vingar.. ja, bakom ryggen"

"Vart tog du vägen, Ann-Maria?" - Pontiak

 

Jag var ute och promenixa (hurtigt ord va?) nyss och gick förbi ett jättefint blommande träd som tyvärr luktade Salubrin, så jag gick hem..

Jag fick förresten mitt första myggbett i förrgår. Och den här gången bet jag tillbaka. Det smakade som Bran Flakes ungefär.

Kvällens filmtips. Klicka HÄR!

 


Jante och jag

Bästa Pjoltas drack det bästa vinet i den bästa Förkväll-studion

 

Igår firade Pjoltas med Pjoltas jobb. Vi är visst bäst..mitt jobb. Det står på flera papper och sägs av viktiga personer. Ja, att vi är bäst alltså.

Vi kände oss lite som Usain Bolt för nån minut. Men det har aldrig riktigt varit min "kopp med te", att gå runt och vara bäst. Så jag försökte njuta av situationen. Sanningen är ju dock att det är kul att bara få vara med. Jag tror inte att jag skulle vilja vara bäst på något. Det är ju bekvämt att vara medelmåtta.

Nu är det bäst att jag försöker sluta skriva fler "bäst". För Jantelagen styr ju över vårt land och den kan man ju inte mucka med liksom...

Och idag, dagen efter så känner jag mig långt ifrån bäst på nåt.. Men det är ju mitt eget fel.

 

Men strunta nu i Jante och berätta; Vad är DU bäst på?

 

 

 


Kärring wanted!

Mina bröst är som svalor som häckar...

 

Idag påväg till jobbet så flög en man på mig mitt inne i stan. Han var iklädd skitigt grönställ (blåställ fast grönt), flanellskjorta, träskor, skäggstubb, rött yvigt hår och rinnande lössnus.

Han stoppade mig och frågade mig nervöst om jag hade sett; En liten kärring med röd kappa.

 

Det hade jag inte.

 

Men jag insåg genast...

 

Att det här var verklighetens "Bonde Söker Fru"

 


Små creepers

 

Mitt brorsbarn (Näffjuv) har äntligen växt i sina leopard creepers från TUK. Och han är mäkta glad för "spöket" under eller som bästa vän Räkodlarens dotter säger "Sjörövar-Fabbe" (hon har fått likadana av Pjoltas).

 

Idag har jag jobbat så nästan luktade fotbollsträning. Det är mycket jobb på mitt jobb just nu och det är ju.. jobbigt. Jag premiäranvände mina nya fina blå chinos idag och har har vi några av reflektioner angående dessa:

- När går nästa tåg mot Bromma?

- Om du tar högre och större kliv så byxorna kommer närmare ansiktet så framhävs dina blå ögon mer..

- Kan jag fylla på mitt Access-kort hos dig?

- Din tröja blir väldigt fin när du har dom där fula byxorna på dig.

osv...

Tack kära arbetskamrater.. Imorrn får ni sparken! He he!

 

Imorgon förresten, har jag mellannamns-namnsdag.. Grattis till mig!

 

Vad heter DU i mellannamn? Och är DU nöjd med det?LÄNK-tan till nästa helg

Stretch jeans 15.70kr... Jag köpte dom inte. Why??..undrar du.

Jag med..? De matchade ju faktiskt min Triwa-klocka!

 

Sikken helg! Jag har börnat runt (dvs. kört tufft med armbåge vilande ut genom fönstret och DETTA i stereon) med CherryPunchs fina snäcka till bil och hälsat på, uträttat, avrättat, inrättat, shoppat, gått 12 mil och varit på Rallyräääser i Nyköping.

Idag så outlet-shoppade vi på en stor jäkla outlet-historia mitt i djupaste Södermanlands-djungeln (dvs. HÄR!). Pjoltas behövde egentligen inget förutom strumpor... Men för en tusing så lyckades jag investera i: Ett par blåa chinos från REVoLuTion, en grym stengrå cardigan, en randig tischa från Whyszeck, en svart AP tischa, en fin skjorta från Red Collar Project och sist men inte minst ett gäng Happy Socks!

Allt detta för precis under tusingen!

 

Min bruuscha fick mani av att allt satt så bra, så han tjackade bl. mycket annat fyra (4!) par schyssta jeans bl.a från Pace..  Schvääägeska köpte bland annat ett par persikofärgade sweatpants som Pjoltas någon natt ska sno och brodera in "Hollywoodfru" i röven på... He he..

 

Tack för en trevlig helg. Nu ska jag maila en tysk och dricka en Red Stripe för att avsluta helgen (som gick alldeles för snabbt!) på bästa vis..

 

Vilken var DIN bästa upplevelse denna helg då?

 

 

 

 


Är det bara jag?..

20100515292 (MMS)

Eller..blir man inte lite sugen på stekt ägg? MobilBloggat från Räserbanan...


Ysta banan = Fruktost?

Jag insåg precis att jag inte har någon frukost hemma tills imorrnbitti!

Pjoltas har en grym morgonritual som nästan till punkt och pricka måste följas: Vakna (ca 2 timmar), frisyr, dusch, klädval, frisyr, frukost, frisyr, amputera en brun snabel osv.
Frukosten är en vital del! Och ibland när jag bestämmer "frukost på stan" med kompisar etc. Japp, då har Pjoltas redan ätit frukost (fast det är ingen som vet!).. Utan frukost så förvandlas jag till Skeletor med PMS..

Så hjälp mig! Hur ska jag göra?

1. Bortamatch

X. SevenEleven (som jag inte alls har runt hörnet, tyvärr!)

2. Äta det som finns hemma dvs. Haloumi, lingonsylt, Fishermans Friend (
Fis Herman ti-hi fniss..) och soja.


Över huvudet taget..

Den blev inte så bra som jag hade tänkt min nya header. Men ni får leva med den en dag..

HA HA!!


Krubbförslag och larv

Jag har har lämnat in min Maggan på sjukhus..
Eller i klarspråk; Jag har lämnat in min lilla Netbook på reperation..
Och därför kommer det vara dåligt med egentagna bilder på ett tag. Ja, blogg.se vägrar ju att publicera mina ypperligt kvalitetsfyllda MMS-inlägg.

Så från och med nu (och några dagar framåt) så kommer det bara vara lånade och LARVIGA bilder till mina inlägg..

 

Funderar på vad jag ska göra för käk ikväll?

Har du nåt tips? (Låt inte bilden inspirera dig. please)


Pjoltas suger.. Damn!

 

Det är såå konstigt! Pjoltas är en ganska snäll liten figur som inte vill någon något ont (ja, nästan!). Och jag är oftast glad och försöker få andra, killar som tjejer (även tjejer som har fula puckade pojkvänner och det har de flesta vettiga brudar verkar det som) att dra på smilbanden..

 

Men när jag dammsuger...

 

Då förvandlas jag till ett jä/#a åskmoln och jag skulle kunna döda en mindre familj med bara blicken. Jag skulle kunna trampa ihjäl en Gnutt och kalla nyfödda bebisar för "pruttfisar".

Allt fint i världen blir fult. Allt gott blir ont och inte tvärtom. Jag känner att jag fortfarande är rasande nu när jag skriver det här. Så jag slutar skriva nu innan jag börjar harva på med en massa personangrepp om hur Mona...

 


Mmmm.. Nachos glass

 

Du bjuds på den perfekta harmonin och sammansättningen av kulinariska smaker av köttfärs, smält ost och tackokryddor i glass.

Kombinationen får dig att själsligt färdas i en i svettig buss med pyspunka och med en dålig mage mot Mexikos norra inland och öken. Ta del av mexikanska kulturen och glass(!) och du... dela gärna med dig!

Nachos glass nu i 4-pack hos Matrerellerna.

 

 

 


Wow och konsonanter

(Personerna på bilden har säkert något med bilden att göra..

De är ju med i den)

 

Wow, vilken helg! Som en hunden sa.. Nej, Wow, vilken helg! Som någon som gillar World of Worldcraft skulle ha sagt.. NEj.. skärpning..

 

Wow,  vilken helg!.. Den började med lördag (igår) och den slutade nyss (ikväll) helt oväntat(?) med en söndag.

 

Igår hade vän CherryPunch 30-årsfest. Helkul med stök och stoj... men Pjoltas som behövde jobba lite idag lämnade in vid tresnåret.

Därför är jag trött som en sälhona och orkar tyvärr inte skriva mer.

 

Så kvällens inlägg avslutar jag med ett par valfria konsonanter:

S K C K   K N T N T R  T L L   P J L T S

Sov Gott och tack för länken ärtiga Daniel, Finlands svar på Teletubbies!


 


Tvättmyt? -Sms-inlägg-

Tvättmyt? Det där med; Att man inte ska tvätta röda kläder med vita. Och att all den vita tvätten blir gris-puttinutt-Johan Glans-rosa.. Det är ingen myt! Men vaffan! Lite babyrosa på en hunk i 30-års åldern har väl ingen dött av?


Pjoltas för huden i tiden..

 

Det här med Vickan och Dannes bröllop i juni... Är det verkligen någon som bryr sig? Det är liksom ingen som snackar om det.. Ja, förutom i alla 10 000 program på TV om spektaklet. Men du och jag...

 

Bryr vi oss egentligen?


 


Nirvana och knäckemacka

Jag klippte mig igår. Det hängde lite över öronen innan..

 

Vilken fin dag det är idag! Eller som dom säger i Tjernobyl; Solen kvittrar och fåglarna skiner..

 

Sverige vann hockeyn, Alliansen är större än Vänsterkartellen, jag är nyklippt, dagens låt, det kom ingen hårig ryss igår och ville ha pengar och om fyra månader så börjar "Bonde söker fru" igen.

Livet är bra najs ändå!

En piggelin och en knäckemacka på det här bara... Sen är man i Nirvana liksom.

 

 


Köpe-sallad och en hårig ryss

 

Det har varit lite mycket projekt på senaste tiden. Men ikväll är jag hemma med köpe-sallad (och ett plektrum). Jag tänker inte göra något ikväll... Jo, kaffe förresten!

Och om jag har tur så blir det lite dambesök framåt kvällen. Om jag har otur så kommer en hårig ryss, med knogjärn och vill ha alla (Eh?) mina pengar.

 

 


Det är kul med hockey.. men ge mig en Japp breake! Elitserien, Allsvenskan, NHL, Stanley Cup, Os-Hockey, Sweden Hockey Games, Karjala Cup, Apantrazanssons Leuage och i helgen börjar Hockey-VM.

 

Som sagt det är kul med hockey.. men det har blivit lite som att äta pizza varje dag..

God Kväll Moddafakkas!

 


Fotbolls-ståj

Öppna Spotify och Klicka HÄR!

Jag gör om mitt lilla inlägg om FC St. Pauli. Eftersom blogg.se inte vill samarbeta. Laget har iallafall gått upp till Bundesliga (1) och Pjoltas är glad som en bäver. Nästa år blir det nog en liten tripp ner till Hamburg.

Någon som följer med?


Tänkte prova att skriva något för att test...

Tänkte prova att skriva något för att testa SMS-bloggen. Men jag är som AIK.. Dvs. Mållös. Kan inte komma på något.. Eh.. En fråga då kanske: MOBILBLOGGAR DU?


Kvällens mobilkonst

02052010223856 (MMS)

Kvällens mobilkonst; Kvinna i rullstol gör en burnout. 3500kr (original 5x7 cm)


Avatar 2

 

Pjoltas var kanske den siste här i Sverige att se filmen AVARTER.. nej.. eh.. AVATAR.

 

Jag hyrde den iallafall för några dagar sen när jag var sänkt som en sten av farbror Feber.

 

Jäkligt bra film faktiskt! Och vilka effekter.. Jag ångrar lite att jag inte såg den i 3D. Men men..

 

Och sorglig var den ju också.


Alla människor fick åka hem utan ett uns av de där dyra stenarna som de var ute efter. Och jag hoppas verkligen att de tar med sig kraftigare och effektivare vapen i AVATAR 2.

Jag säger bara två små saker till er som skriver uppföljaren: Napalm och klusterbomber... That's the shit!

Det borde få långsmurfarna att springa.. He he!

 

Eller hur?!

 

 

 


RSS 2.0