Tre dagar sen landskampen mellan Sverige -...

img_1235 (MMS)

Tre dagar sen landskampen mellan Sverige - Finland och Pjoltas fnittrar fortfarande åt Aftonbladets löp efter matchen; "ZLATANA PERKELE!"..


Åskan och Zlatan

 

Shit Pommes frites! Då var det sommar igen... "Jaha, har Pjoltas gått och blivit blödig på äldre dagar? Undrar ni. What's the deal med blomjäveln?".

Jo, jag gör liksom om lite här och skulle prova att lägga upp en fet bild. Man är ju liksom Pelle (före Pelle! HAHA!!) utrustad med fin-Mac och fin-kamera nu för tiden. Blommor är ju ganska gemytliga att fotografera, tillskillnad mot djur, barn och Kungen när han svarar på obekväma frågor, så står blommorna relativt stilla. Men jag lovar. Det är slut på blombilder fråm och med nu. Kanske.. Hm..

 

Nu ska jag avstyra en shoppingtripp till förmån för det fina vädret vi har här i Hufvudstaden. Hörde att det åskar på er där ute i landet. HAHA!! Rätt åt er! Bönder! Närrå.. Åskan kommer nog hit också med tiden. Troligtvis så lär den glida över stan samtidigt som jag sitter på den högsta läktaren på Råsunda för att se Zlatan mosa Finland ikväll.

 


Ska du se fotbollen? På plats kanske?


 

 


RSS Är ass ass

Jo, jag gör om lite här på bloggen. Hur känns svart egentligen? De flesta andra bloggar är ju så ljusa. Pjoltas bloggen har ju varit svart sen 1000 apors dagar liksom. Andra färgförslag på detta?
Funderade också på att börja prenumera på några bloggar. Förslag på detta?

Nu ska jag lära mig allt om RSS och sen sova en skvätt..


RSS 2.0