Dr. House och Doktor Hus

Varför inte fortsätta kladda ner lite om Tv-kvällen. Jag pallar liksom inte göra något annat just nu än att sitta som en fågelholk a la Robinson Emma (dvs. blankögd och gapande åffkårs) och glo på dumburken. Det var en hård dag, nej det va det inte egentligen. Det var en oinspirerande dag..

Nu är det iallafall Dr. House (Doktor Hus) på kanal 4 och för er som aldrig sett det förut så kan jag berätta i korta drag hur VARJE avsnitt ser ut:
  • Liten pojke spelar korgboll (Bäskett) och får gröna prickar över hela kroppen och svimmar.
  • Ingen vet varför han blev sjuk.
  • Han är nära döden 3-4 ggr innan andra reklampausen. Föräldrarna är jättearga på alla. Speciellt på doktor Hus som är en elak jävel (sån åff ö bittsch). Föräldrarna kan också vara Jehovas eller med i en Banansekt eller nåt liknande som förbjuder att pojken får färskt blod. 
  • Ingen vet hur länge pojken skall överleva.
  • Doktor Hus tappar en flaska drickyogurt i golvet och kommer på att staffilofilliosmyntostamolider kan oxidera i närheten av pappadamlungofilioxer. Troligtvis fanns staffilofilliosmyntostamoliderna i basketbollen som ett elakt ryskt företag har gjort.
  • De ger pojken lite apelsinsaft (som såklart neutraliserar alla symptom) som de stympat både armar och ben på i jakten på botemedlet och alla är glada förutom Doktor Hus som ska vara svår och cynisk.


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

house är bäst!

2009-01-28 @ 00:39:09
Postat av: PertanP

Kom in hit via 1000apor. Rolig läsning!

Antar att det var en klockren sammanfattning av Dr Hus, slipper man se det.

2009-01-28 @ 10:44:36
Postat av: virpi

Ja..eller sjuka ungar som fått pasta från Lundby centralkök...//Virpi

2009-01-28 @ 17:53:03
URL: http://virpi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0