Kattvakt och skenfest

TelefonBloggat. Hägerstensåsen. Japp, som bilden förhoppningsvis visar, så är Pjoltas kattvakt. Nu ska jag skicka låtsasskicka fel ett Sms till CherryPunch som är i Frankrike om att det är röjarfest i hans lägenhet ikväll..haha! Nåt åt det här hållet: Välkommen på röjarfest på ...gatan 22. Ta med mycket sprit och hur många vänner du vill. Det blir livemusik med punkbandet "Öronen kräks". Det går bra att sova där det finns plats. Men vem vill sova när det vankas 24-timmarsparty! Tuben till åsen..följ sen ljud- och rökspåret. 3 tr. Ses!

Nej till vackert väder..

TelefonBloggat. La Casa de Pjoltas. Nu är Pjoltas vaken med lagom huvudvärk. Det finns knappt nån frukost och Internet är Ingetnet..dvs. Dött! Fan, och solen skiner...det är verkligen toppenväder och Pjoltas som ska va inomhus hela helgen..ja enligt planen iallafall. Spela in musik, liksom. Först ska jag tuta till Fridhemsplan och hämta grejer. Hoppas bara man kommer fram bland alla idiot.. maratonlöpare..menar jag. Hur långt ska ni springa idag?

Kasst eller värdelöst?

Vem kom på den här fantastiska reklamen?

Åh..Gud!

TelefonBloggat. Odenplan typ. Funderade på: Tänk om Jesus skulle komma tillbaka. Vilken uppståndelse det skulle bli.

ProViva och DöDiva

Jobb, jobb och representationsmiddag med företaget hägrar. Men dagen började med en stadig frukost med bland annant ProViva. ProViva är gott och väldigt bra för magen. Pjoltas älskar ProViva. Pjoltas vill gärna bli sponsrad av ProViva och därför nämner jag namnet på produkten en femte gång...ProViva.
Frukosten intogs idag alléna framför TV:n. Det fanns dock inget kul att titta på. Men jag försökte verkligen att se talkshowen Rachael Ray. Herrejävlarns vilket skitprogram!
Det är nog den enda talkshowen som jag sett där "hosten" skrattar mer än publiken och de få gångerna publiken börjar garva så låter det enormt tillgjort. De får nog pengar för att sitta där i publiken. Vi som ser programmet borde få pengar... Rachael Ray borde få pengar för att upphöra med sitt skitprogram.
Vill du döda en timme av ditt liv på nåt helt meningslöst..titta på Rachael Ray (TV3)..

Nej, tacka vet jag ProViva...Mmmm.. (ProViva..ni har min mailadress..och sponsringsavtalet är redan skickat till er. Det  är bara att skriva under..Tack!)

Mors lilla Pjoltas

Telefonbloggat. City. Med jävla solsken i blick lämnar jag dagens hårda arbete..det känns dock som ett ufo förföljer mig...hm..?

Tävling: Mos eller juice?


Tisdagen som kändes som en onsdag

Oj, vilken dag! Den började med en morgon och sen med ett jävla "Tjoff" gick det över till lunchtid...sen utan förvarning blev det eftermiddag. Och nu verkar det som det är kväll... ja, vilken dag!
Idag så har Pjoltas klippt sig. Det blev en korsning mellan Rick Astley, en raggare och en såndär prassel-puff-boll som cheerleaders har.
Jag tog en bild när jag skjutsade Lars-Alban till Melanders Fisk i Nacka Forum..men tyvärr hade jag visst hjälmen kvar på huvudet.


Hos frisören läste jag en gammal Expressen...ja, i pappersform..Det ni! Där stog det om en ny "trend". Det finns människor som bleker sitt Anus..

Är det verkligen nytt? Nog har man väl sett det förut..nånstans?..eller?
 
Lunchdejt i vårsolen

Så var det lunchdags och Pjoltas hade satt på sig sina finaste kläder. Skulle hon komma? Kanske inte ändå?
 
..hon kom inte

Påkörd av nostalgi

TelefonBloggat. Ängbyplan. Pjoltas sitter på tuben och spanar ut över vägkorsningen där han blev påkörd för en 7 år sen. Pjoltas gick med gröna gubbens tillåtelse..tanten höll för ögonen och Pjoltas flög. Jag minns det som igår kärringjävel. Det var tider det.. Westside

I lit my hat off and say god morning

TelefonBloggat. Odenplan. Japp, helt rätt. Pjoltas bär keps idag. Även den bästa kan ha en dålig hårdag som Tommy Nilsson brukar säga. Han har väl iofs ett helt jävla dåligt hårliv.. Ses i Vasaparken. Puss

100 balubas och frisläppt fimp..

Cherry Punch plankade och lyckades hoppa av tuben 12 sekunder innan kontrollanterna stormade in i vagnen. Där sparade han en 20 spänn (eller vad det nu kostar?) i biljettpris samt 1200 kr i böter...men men Det bästa med storyn är att han minuterna innan förlorade 100 kr till Pjoltas
Vadet gällde: Vem som har en inköpslista intatuerad på armen. Cherry Punch stod på sig och hävdade att det var Caroline af Ugglas...Pjotas hävdade att det var Helene Billgren. Pjoltas vann 100 bananer...tack!
Ekonomisk karma kallas det, por favor!Jag tänkte titta lite på Henrik Schyfferts show på SVT1, och snacka om ironi om inte Pippa Heino i Röda Hålet  Pekka Heino från Röda tråden satt i en grovt epilepsiframkallande tröja och "hallåade" innan programmet.
Homoerotisk Karma, por favor!..?


Dagens låt är tillägnad Pjoltas jobbiskompis Fimpen som inte tog sig hem från jobbet pga av en trög dörr. Pjoltas fick komma till undsättning med spelande muskler och nyrakad finnmustasch. Lilla Fimpen är nu frisläppt.

Till Fimpen: Break on through (to the other side) - The Doors (Öppna Spotify klicka sen på Här!)


 

Hel(g)vetet

TelefonBloggat. Förorten. Igår tjuvlyssnade jag på en man som pratade i telefon. Han pratade väldigt högt, så det var svårt att inte tjuvlyssna. Han sa: Jag ska köpa ett hus. Ja, det lutar åt Fruängen.. Pjoltas tycker det låter som en dålig affär.

Riktigt billig Champagne - Så här gör du!

Jaha...Grattis Krister Himmelsfjärd..men nu är din dag snart över. Pjoltas har haft en riktigt bra dag, trots att den började i nån slags VM i självinsikts-läger med en mysig touch, som säkert inte är bra för hjärnan att tänka för mycket på. Därför slutar jag skriva om det NU.
Imorgon är det klämdag. Det låter onekligen som Billy Butts högtidsdag...men Pjoltas ska inte klämma på nåt inte. Nej..nej..(tyvärr Daniel). Det ska jobbas ända tills John Cusacks (som förövrigt är en hon!) kalas i Old Town, Hufvudstaden.


Billy Butt

Jag sitter här och är sugen på Champagne...får väl göra som vanligt och arbetarklassmässigt blanda en Samarin med Hallonsoda och blunda......Mmmmm...

Grattis till En Liten Korv...som tragiskt nog verkar följa och förgås med Pjoltas underverk till blogg. Korven fyller 18 år.
Pjoltas minns när han fyllde 18 år...jag var väl i 17-18 årsåldern...blabla..
Sov Gott...Dear läsare, Korvar, Kåta Finnpojkar, Katrineholmare, föräldrar, TV4, Pookie, Em, Goolan, E Hilter, räkodlaren med avkommor och bihang, InavelGöteborgare, Virtanen, Cherry Punch, Kanze, Mört, svenmelander...och ALLA andra of klart!

Dagens låt: Öppna Spotify och klicka HÄR!


 

Bondläpp Söker Blygdläpp - 2009

Nu var det dags för ett par ensliga bönder att få lite fett på sylen i TV4's namn. Bonde söker fru börjar till hösten igen. Pjoltas har fått äran i att sitta med i programledningen (som faktiskt är densamma som till programmet Dagens Pausfågel och TV4 Vädret Västernorrland). Vi har jobbat rumporna av oss för att få fram en perfekt blandning av bönder. Om jag säger det själv så har vi har lyckats ganska bra i år och det kan ni se på TV4, kl 20:00 på torsdag.
Dock har vi ett gäng "Wildcards"..som kan komma med..med lite tur och kontant mutning.
Rösta genom att ringa eller lämna en kommentar.
Tack/ Pjoltas och TV4
19 av 785 platserNu får du börja rösta i EU-valet...ja, dvs. Du får rösta fram vilka 19 svenska företrädare som får representera din röst i EU-Parlamentet. Sen att det är 766 andra företrädere där som representerar 26(!) andra länder, samt Ministerrådet, Europeiska Kommisionen, EU-domstolen, Förstainstansrätten och Revisionsrätten som har en stårtå med i spelet. Så din röst väger tungt.."verkligen"!
Vi ska vara jävligt glada för att vi lever i demokrati och därför SKA du rösta ändå!

Japp, det är svårt att hitta motivation till att gå och rösta. "Det är ju så stort och vi kan ju inte påverka!"...ja, kanske. Men ett skäl till att gå och rösta är att inte göra den övergödda EU-VALEN ännu större..dvs. Att t ex. Lissabonfördraget går igenom. För då kan vi lyfta på hatten och välkomna United States of Europa och förlora chansen att påverka helt.

Nej, gå och rösta...man kan ju alltid köpa en glass på vägen..
Fortfarande EU-vilsen?...läs det då det HÄR!


Sömn..för dig som är trött!


Idag har jag sovit tjugofem timmar av tjugofyra. Jag dödar sakta men säkert febern med sömn, ignorens (japp, det finns inget sånt ord, men jag tror du fattar galloppen!), vatten, ännu mera vatten och vitaminer. Jag orkar inte riktigt att gå och handla men visst finns det schyssta vitaminer i vårullar och mjölkchoklad?
Sömn..för dig som inte orkar vara vaken!


På torsdag är alla lediga, för då så ska vi fira Krister Himelsfjärd. Vem fan är det egentligen?
Sov Gott


LegobitenPjoltas är sjuk och som vanligt i Pjoltas ålder (31) så ska man vara lite efter the trendy youth. Det verkar som jag fått en släng av svininfluensan, sådär 2 veckor efter den var på tapeten.
Jag sover och drömmer Legodrömmar...det är precis som vanliga drömmar fast de är gjorda av Lego...Tur att det är Lego och inte Play-Do, för jag vet inte riktigt vad Play-Do är?! Surrealistiskt..som Lars Ohlys politik?..ja, kanske det?!
Nej, kul att så många har repat sig efter lördagens melodischlagereurovisionsongcontestfestival. Pjoltas är inte bitter..nej...blogguppehållet berodde andra orsaker..typ: Jag tvättade håret och fryste in tevatten och så..japp.

Jag måste bara avsluta detta inlägg med ett citat från nätets absolut bästa blogg KjellisLove:

  • Häääääääääj.. Hihi. Måndag då me mkt buuuuuuuuuus. Hihi. Vakna å sms:a Vickis, å sen frukost å så å iväg. Sms:a Vickis mkt, men hon kunde inte svara för hade inte Kompis nu, men ja sms:a mkt. :) Sen så slöa.. data å heeja på Nasreen. :D Å sen hejdååå oxå, dom skulle till Furan, å ja va kvar. Hehe.. Kolla bildspelet på VLT om balen. :D Kuuul. Kände igen många. xD Min vääääään Maria, Sandra, Linda, Emelie, m.fl. :D Hiihii. Sen.. buusa med Jennifer, Sofhia å Annika å heeeja å vi hade kuuuuul. :D Haha. Maat sen. :D Hejaaaa på dom igen. Å Cindy å dom å Bea å hennes kompis, å Ida å Jeanette å dom. ;D Å fleeer sööötaaaa. :D Rast sen.. Vinka till dom igen alla. :) Å sen heeja på Malin J. åJeanette å Ida. :D Jeanette kunde fått fotmassage då för hon hade fötterna på bordet. Haha. :D Hemåt å sen ut i regnet å till Spiran hälsa på Vickis. :D Kraaaaam å puss å myyys å prata. :D Kuuul. Saaaknaaaaaaat. (L) Sen kraam å puss å vinka å hem. Sms:a. Trött.. Uut sen. Lidl å handla lite + heja på tjejer. :D Hem. :P Msn med...
(Insup svenmelanders band HÄR eller.....................................HÄR!)


...

Norge är ett pruttfjärtland

Vinnaren i Eurovision song contest är..

TelefonBloggat. Ni vet att Bosnien kommer ta hem melodischlagereurovisionsongcontest finalen och Pjoltas kommer bli 1500 kr rikare. Japp, så är det!

Melodischlagereurovisionfestivalen del 2

Ikväll smäller det. Det är final i Melodischlagereurovisonfestivalen! Pjoltas har satt 100 kr på Kenyas bidrag.
"Kenya!", tänker ni.
"Vilken Idiot! Kenya ligger inte i Europa!".
Om nu Israel helt plötsligt ligger i Europa och får vara med, så tycker jag att Kenya också ska få en chans.

Go Kenya!

Kenyas Eurovisionbidrag:
Mugwampadabampa-gw-Persson med låten
"Can you see my belly button among my wifes?"


Vilket lands bidrag sätter ni 100 kr på?!
Barnbidraget?Sveriges svar på Herrey´s

Kul att så många tyckte att Pjoltas skulle köpa en enkelbiljett till Sovjet..jag tar det som en komplimang.
I helgen är Pjoltas ledig och ska resa bort (dock inte till Sovjet). Jag har en hel del och skriva. Men det känns som det gör jag lika bra (/halvkasst!) borta som hemma.
Dagens inspiration hämtar jag från ljuva Gert Jonnys. Sveriges Svar på Herrey´s.


Vad hittar du inspiration till din vardag? (Ja, förutom i Vårdguiden och Så ska det låta..)Euroviosionsschlagermelodifestivalendeltävling

Telefonbloggat. Golvet framför TV:n. La Casa de la Pjoltas.
Pjoltas har fastnat framför Euroviosionsschlagermelodifestivalen från Moskva. Den manliga ryska konferencierns frisyr är sagolik. Om ni inte tittar på Euroviosionsschlagermelodifestivalen, så gör det nu!!...bara för att beskåda denna mans frisyr. Det är som en blandning av James Browns barr och nåt levande pälsdjur. Om Joe Labero skulle ligga lite med Lill Lindfors frisyr från 80-talet så skulle nog denna frisyr födas...åh det måste ju ses.
Jag lägger upp en bild så fort jag hittar en..(undrar om frisyren verkligen kan fastna på bild..den är ju...gudomlig)..
To be Continued..
/////
Tillbaka..fick en bild på underverket...men man ser tyvärr inte hur håret "lever" i varje rörelse.. Pjoltas tutar iväg till Arlanda nu...
- En enkelbiljett till Sovjet, tack!

Just nu i skrivandets stund verkar kommentarsfunktionen ha lagt ner..Men försök gärna!Sova som en gris?

TelefonBloggat. La Casa de Pjoltas. Hufvudstaden. Idag är Pjoltas trött, så trött. Har haft ont i magen hela natten och sovit dåligt som en gris...ja eller grisar sover ju 90% av sin livstid så..jag har väl sovit dåligt som en...räka då. Dom sover väl aldrig?! Förlåt fästingsvaccinationstanten, jag kommer imorrn istället...det är ju drop-in så skitsamma..och förlåt Pookie. En annan gång!
Nu försöker jag uppdatera "Maggan3" dvs. Pjoltas telefon...det slapp man allt på 80-talet. Då skickade man röksignaler. Sen blir det jobba, jobba, jobba eller som de säger i Dalarna: Jobba, jobba, jobba (för de pratar ju faktiskt också svenska!)
Ha en fin dagFem (5) riktigt äckliga ting...

Slut på vårvärme, picknicks, gulligull, gott rödvin, fint sällskap, Anton Körberg och handhållande...nej. Ikväll så ska Pjoltas rada upp fem (5) nypåkommna äckliga ting.. Inte sån som man vanligtvis tycker är äckligt, dvs. everyday Fritzl, som man säger i folkmun...
Här är listan:

1. Bakterieodlingar. Fy faen så äckligt. Det ser äckligt ut och det är äckligt på papper. De som jobbar med sånt ska ha fet lön...så det så!2. Hiphop-kondomen...Durag..eller vad det nu heter? Den där damstrumpan hiphopare ska ha på huvudet, och gärna under en New Era-keps med bling-bling på.. Ledsen med det är äckligt fult och lapskojsen vänder i Pjoltas mage när han ser en sån.
3. Piercings. So jävla 90´s och sjukt fult. Japp, där sa jag det. Fult! Med risk för att ni tror att Pjoltas är 82 år gammal och frikyrklig så säger jag det igen: Fult, old news, onödigt och ja...töntigt.

4. Överkörda kräldjur.. Platta paddor, mosade maskar, Linda Rosing, trampade sniglar etc.-- Ni fattar..äckligt.

5. Tung-lassaren. Okej, för folk som tuggar med öppen mun..det är äckligt. Men tung-lassaren. Håller ut tungan och lägger sedan maten på den och så åker tungan ut och in med mat på, som  på vilket swinger-party som helst (fast där är det väl matfritt, tror jag!). För att öka på Äckelness-faktorn så ska det gärna vara gul curry- eller gorgonzolabaserad mat man får se...åka in, ut, in, ut osv.

Ni slår väl inte min dagens nupåfunna äckel topp fem!?

Prins Korv-Philip och 3000-talet

Idag fyller Prins Korv-Philip Bernadotte 30 år. Stackarn. När Pjoltas var trettio, det var det värsta året hittills i Pjoltas lilla gråa liv. Nästan allt gick åt helv.. Lurad, lämnad, bedragen, deprimerad och min mage flydde till en annan dimension.
Så Grattis Korv-Philip...grattis...verkligen.Idag ska Pjoltas jobba och istället för att försöka få företaget jag jobbar med kompatibelt med 2000-talet så ska jag överraska mina arbetskamrater och ta in företaget i 3000-talet.. Det gäller ju att vara först!
Jag ska prata med Lord Ursk av tredje FongPingPong-galaxen och göra en Futosfärtarm-mandatsövning. Ekonomin går bra, men det finns en risk att vi måste byta valuta till Jupetierianska LingonKlingonDollars och om företaget då går dåligt så får vi skära ned på personal....ja, med laser förstås!
Welcome to the 3000-tal!Ica Maski och bodyskatin´ in tha EU

Idag är Pjoltas ledig och sov ut ända tills jag vaknade. Sen bar det iväg..
Det skulle storhandlas. Coop Forum, Ica Maski, Willys och Lider och vad nu alla storköp heter är grymt överskattade. Pjoltas storhandlar här..

Preem finns allt man behöver, dubbel-Japp, bananer, småbakat bröd, doftgranar, ostkrokar + bensin. Jag köpte en liter. Man vet ju inte när man vill kasta lite Molotovs eller om värmen går sönder i huset..då har man nåt att doppa tinnertrasan i.

Resten av eftermiddagen skall jag bodyskejta Ove i 4:an, han tappade bort min cykelpump.. Ha Ha ! (<-- ondhets skratt), sen ikväll blir det filmvisning på Ers Majestäts kungliga Dolme Holme...menar jag.

SL-Access..nej inte riktigt

Det blev inga fotriktiga skor idag heller. Jag hade inte riktigt tid med det idag. Pjoltas fick ett helt nytt SL-Access kort i brevlådan häromdagen. För er som bor i spenaten dvs. utanför Stockholms vackra smogmoln, så ska jag berätta vad ett SL-Access kort är: Det är ett kort som man betalar en jävla massa pengar för, för att kunna tuta runt i hela Stockholmsregionen. Man behöver bara vifta lite med kortet, och så öppnas dörrarna/spärrarna och så är det bara att åka.
Pjoltas ägnade då dagen till att undersöka hur långt det lilla kortet kunde ta en...


Japp, här gick det bra! Förutom att Pjoltas gick rakt in i den mötande farbrorn.
Farbrorn hade precis kommit hem från Thailand.
Imorrn ser jag väl ut som en majblomma runt munnen...


Det gick inte att komma in på banken med kortet. Banken "minndes Pjoltas
och ville att jag skulle köra upp kortet där solen aldrig lyser
"..ja så
imorrn ska jag föra upp/skicka kortet till valfri Djurgårdssupporter..


Här gick det inte heller att komma in med Access-kortet. De mumlade
nåt om Fadde och hans syskon till föräldrar..ja, det är väl hedersvärt


Idrottsmän har ingen humor. De blev skitupprörda när jag visade mitt nya
fina SL-Accesskort.
De var säkert bara avundsjuka. Haha! 

Carpa lite Diem. WTF = World Trade Fenter

Vilken jävla natt! Tjoff, sa det sen va den över. När ska Pjoltas sova då? Är detta vårt kall verkligen? Sova, äta, skita, skita på jobbet, jobba, äta på jobbet, jobba, äta, kasta lite jojo och sova und so weiter?
Nej, shit Pjoltas ska fan ta och carpa lite diem från here and nu..men nu måste jag jobba

Idag ska jag köpa ett par fotriktiga skor..


Pjoltas behöver inspiration....Vad har du på fötterna just nu?

En bild som redan har läckt ut!

  • Sedan 1973 har Riksorganisationen Ufo-Sverige samlat bland annat 18 000 ufo-rapporter och mängder av bilder. Nu på söndag öppnas arkivet i Norrköping under en dag. - Nyhetskanalen.se

Pjoltas äter ryggsäck

TelefonBloggat. City of STHLM. Pjoltas sög nyss en ryggsäck. Tack till bruden framför mig som klev på rulltrappan och backa sen 2 steg, så att Pjoltas fick smaka hennes ryggsäck hela rulltrappsfärden. Mannen bakom mig verkade dock inte ha några problem att stå och gnida sig mot Pjoltas. Varför backar folk i rulltrappan? Och ska Pjoltas kanske byta planhalva? To be Continued..

Cyklistan och slut på ledigheten..

Pjoltas träffade en tjej igår. Jag hann ta en bild innan hon cyklade hem..


Idag så ska det jobbas efter två lediga dar..då jag inte alls har lyckats vila upp mig. Men det har varit toppen ändå. Har hängt med Los Räkodlers och kollat på hockey både här och där. Pjoltas är glad för att hans mage nuförtiden accepterar intag av både öl och bärs. Ikväll blir det parkhäng då Cherry Punch stämplar in och blir tjugonio (29) bananer imorrn.
Pookie har brutit magen på en obskyr ö i österhavet. En extra mjuk och fin tanke till henne.

Låter musiken ni spelar som en bruten mage? 
Lyssna då på Pjoltas Spotify Playlist.
Öppna Spotify och klicka här, sen på länken
Pjoltas..The two and only

TelefonBloggat. Sängen i de la casa de Pjoltas. Jag har snittat ca 5 timmars sömn varje natt de senaste 5 dagarna. Nyss somnade jag och drömde att jag somnade och drömde...så trött är jag

Bruten röv och Trekant?

TelefonBloggat. Från Bromma. På väg hem till en tvätt-tid. Jag sprang till tuben (ca 104 m) och Pjoltas flåsar fortfarande..och jag tror jag bröt röven på väg upp i rulltrappan. Kan man bryta röven, bara så där? Jaja.


Här har Pjoltas stått många gånger...men inget har hänt!
Jag tycket att dom skall byta namn på platsen..besviken!The best of Robinson 2009

Måste bara lägga in ett klipp från det bästa ur TV4´s Robinson 2009. Klippet symboliserar mycket av TV4's programutbud. Tack Erik Billing!Luktar du kiss och är trött på Absolute Music 5265?
Lyssna på Pjoltas Spotify Playlist! Öppna Spotify och
Klicka HÄR!Pelle och ungersk läderdvärgOj, jag hade businessmöte igår till kl 03:00. Pjoltas är trött, men ledig. Det känns som en liten ungersk läderdvärg har satt Pjoltas huvud i en nötknäppare...och nyper. Dumma läderdvärg. Ska nog glida ut och lägga mig i solen och vila så mycket jag kan innan parkfyllona får syn på mig och "ska prata lite"..

- Jhaae häälschkar hu dheejh...harru en thia?

Sen blir det en tur till förorten Longtbortiztan eller Hässelby som det heter i folkmun. Åh, där ska jag hänga med finaste Gürkenstein och fru Melin. Det var tusen år sen jag såg dom..De har nog växt om mig.

Okej...förlåt. Ni "Operation Dagsverke"-kids. Ni är säkert jättenyttiga för samhället och jorden. Jag ska vända andra kinden till nästa gång ni grupptrackar nån stackars lomhörd pensionär med era pengabössor..

Jag har sett slutet. Det är inte så speciellt.....men det finns HÄR!

Tack PELLE  - pellespersonliga.se.. för fina ord. Tack som fan!
  • "Pjoltas, vars riktiga namn hoppas är något annat, är lite av den manliga varianten till Egoina. Och äldre. Fast bara lite. Ungefär elva år. Den här killen blir uppraggad av chipsdudes på tunnelbanan, klär sig som Huckleberry Finn och och ser lite trampande i älgskit som en del av livet på landet. Jag brukar alltid avsluta varje bloggtips med att säga "mer behöver jag inte säga". Så är det fan i mig nu också känner jag, jag behöver inte säga mer. Killen har ett grymt sätt att skriva på och jag garvar varenda jävla gång jag är där och slirar. Besök, ey!"

 

Operation Dagsverke, my ass!

TelefonBloggat. Påväg till ett very fett businessmöte. Ville bara säga att oartiga skitungar utan föräldrar (uppfostran) som går och hotar folk på stan i "operation dagsverkes" namn kan fara och flyga eller lär er prata som vanliga människor. Ärtor.. Alla är så jävla trötta på er...annars är det bra. Puss

Okej... Igår ...liksom å sådär å så..


Okej... Igår så blev så Pjoltas tunnelbaneraggad på av en chipsman med Robin Hood-frisyr. Pjoltas blev utstirrad (början av storyn finns här...eller läs föregående inlägg) och i sin hunger plitade han ner ett blogginlägg för att slippa kontakt med den grillchips-slukande fluktaren. Det slutade iallafall med att Grillchips-mannen sa "Hej...vill du ta en drink?".
Pjoltas sa "Nej, tack" och gick av. Inte på mitten...nej, gick av från tåget. Ja, nu har ni redan fått en bild av hur Pjoltas går av på mitten...så visst...kul.. MÖRDARE!
..
Annars så har det varit en bra dag. På vägen till frukost med fina Pookie på Sveavägen så kärleksförklarade sig en tunnelbanechufför i högtalarsystemet. Han skulle ropa ut "Mot Mörby Centrum" men vid en Kransen så ropade han istället "Vad du är vacker Sara" med exakt sammalika röst. Ingen i vagnen verkade höra meddelandet..Hoppas Sara hörde..
..
Annars är det uppladdning inför det stundande EU-parlamentsvalet. Kul va?...nej, ni visste inte ens att det är, eller hur?
På SVT's program PLUS så debatterade man om livsmedelsmärkning..och hur korkade vi konsumenter är som inte fattar innehållsförteckningar osv.
Pjoltas är korkad. Han förstår inte det här:


Bilden är från en Marabou Chokladkaka, 200 gram. Hur tänkte dom här?
Visste du att sossarna och moderaterna nere i Bryssel röstar lika  i 9 fall av 10.
Vet du nu inte hur du ska rösta i EU-valet...klicka här!


 

Äta chips i tunnelbanan..

TelefonBloggat. Tuben. Röda linjen. Shit jävlar i havet vad jag är hungrig. Jävla jävla Robinson-hunger.. och en gubbe kärleksglor på mig samtidigt som han håvar in näve efter näve med grillchips från en maxa-fet påse. Han slutar inte att glo på mig..Är jag en jävla film eller? Vilken vettig människa äter chips på tuben? Fan.. Åh hunger. Om ni inte hör nåt från Pjoltas imorrn.. Då har jag dött av svält..ja, eller så har chipsmannen rövat bort mig..åh!

Vecka 19 är veckan innan vecka 20

TelefonBloggat. Påväg mot stan, roliga möten, tråkiga möten, jobb, mitt chateau, kärlek, hat, lycka och frustration.. Jag borde sälja mitt liv till TV. Det är lite roligare än testbilden i alla fall. Hoppas verkligen den här veckan går Pjoltas väg. Affärer, planer och känslor behöver redas ut. Och så höjdpunkten: DEKLA-JÄVLA-RATIONEN! Förlåt Sverige...Pjoltas är skyldiga er 142 kr. Det var inte meningen att jag skulle sitta på dom.. Förlåt Sverige..förlåt..

Fashion faascha

TelefonBloggat. Framför hockey-VM, Countryside. Farscha de la Pjoltas myser runt i ett par hillbilly Cheap Monday med hängslen. Det som saknas är en stråhatt, en majspipa och en banjo. Dock, riktigt fashion faarscha. ↲

Brandon Walsh 90210

TelefonBloggat. Countryside. Vad vore en en blogg utan en bild på blogginnehavarens morgonfrisyr? Nej, just det..ingen riktig blogg. Pjoltas frisyr var dock denna morgon ganska piano...typiskt

En liten bit av låret..


Då är storaffären äntligen rodd i hamn och Pjoltas är nu påväg ut till landet i det finaste vädret. Gå-bort-kostym och väska är packad.
Okej för att man ska göra allt det där man bara ska göra ute på landet: Gå på tur, plocka fästingar, bli ormbiten, andas frisk luft, hälsa på alla man möter, undra varför det är så jävla tyst överallt, klaga på dålig mobilteckning, luska reda på vem som bor var och varför, cykla, åka moped, åka motorcykel, åka bil, dricka riktigt kaffe, skita ner sig och skruva sönder nåt som inte går att skruva ihop sen, kratta nåt natur-aktigt, kliva i älgbajs, kliva ur älgbajs, gå vilse i en skog, sova under en gran, äta en lien bit av låret, hittas av hemvärnet, gråta ut i den lokala blaskan, bli hånad i den lokala by-revyn...ja osv.
Förutom det så är det faktiskt Hockey-VM...och imorrn ska Sverige kicka Schweiz rumpa (..hoppas jag!). El Juggo (som fyller år idag! GRATTIS!) och jag verkar vara de enda som kollar på Hockey-VM...konstigt..?
Vårsol och fågelkvitter är grymt överskattade i såna här lägen...eller?
 

Bland tigrar och Rabarbersvaj


Pjoltas glömde returbiljetten och blev därför hemma ikväll...typiskt. Dock dök det upp ett storaffär på lördagsmorgonen så karman lirar på min planhalva ändå... Sen imorgon förmiddag så blir det eine kleine tur nach landet.

Detta (bl a) hände 1:a Maj i Pjoltas lilla liv:
* De Tamilska Tigrarna (se bild ovan.) demostrerade på Queen street.. Pjoltas trodde det var Lule Hockey supportrar...Det såg dock konstigt ut med 300 mörkhyade norrbottningar mitt i Sthlm City..

* El Juggo fyller 40 imorrn och han ska grilla 2000 Chit^zivITschi¨stas..det blir skoj..GRATTIS WALDEMAR!

* Pjoltas tecknade en obskyr bild på Ärtan, med rabarbersvaj. Glömde den dock på ett offentligt ställe på jobbet..Pjoltas sägs väl upp på måndag...typiskt..

* Petto får äntligen(!) gifta sig. GRATTIS PETTO!!!! (Pjoltas skäms över Sverige ibland...tänk att det är 2009 och samkönade äktenskap inte har varit lagligt förrens NU!) 

* Läste nyss att Pelle kommit fram till att hans ena fot är nästan lik den andre. Faschinerande! =)

* Upptäckt: Om man äter riktigt jävla sakta så sparar man mat och därmed pengar.. T ex. Du äter frukost...riktigt..riktigt sakta..TJOFF! Så är det en ny dag och du behöver inte duka upp ny frukost eftersom du redan håller på med en. Smart!...tack jag vet!

*Upptäckt 2: Att mucka med sin bror och använda sig av "Din morsa.."-påhopp är sammalika som att lägga snavröv på sig själv..

Nån som gjort några egna upptäckter?

1:a maj...Arbetelsedagen


Idag är det knegerklasses dag och det firar Pjoltas med....att jobba. Sen efter jobbet så ska det hyllas och firas. Då ska det gås runt i blåställ med Mona Saliv-frisyr och snackas "BX-52:or"..som troligtvis är en del på en bil, det skall ätas mickrad blodpudding med plasten kvar på. Det ska sjungas Internationalen. Det ska drickas öl med grabbarna från fabriken(?), systemets billigaste rävgift ska man hälla i sig och frun skall slås till tonerna av "Livet är en fest" med Nationalteatern sen ska man ut och fylleratta Volvo 142:an och ur en Göteborgs Rapé-fylld mun skall det skalla slagord som "VI VILL HA SEX, VI VILL HA SEX, VI VILL HA SEX TIMMARS ARBETSDAG!" och "KROSSA HÖGERN MED EN RAK VÄNSTER OCH EN CYKELKEDJA!"....
UPP TILL KAMP KÄRA LÄSARE...NEJ TILL ALLT DÅLIGT OCH JA TILL DET DÅLIGA SOM INTE ÄR BRA NOG ATT VARA DÅLIGT, FAST ICKE!!....ÖH BRYNÄÄÄS!!RSS 2.0