Golfers Has Tiny Balls..

 

Jag ska fasiken i mig börja skjuta..eh spela golf.

Jag kom precis hem och drog igång dumburken och möttes av denna sportnyhet;

Golfspelaren...golfisen..eh..eller golfslagaren (eller vad fan det nu heter?!) Robert Karlsson vann Europa Touren i Quatar (som visst är en del av Europa?! Eller?). Han fick 2.5 miljoner dollar och den grymma förgyllda toalettstolen (se bilden).

Så därför har jag vägt fördelarna med nackdelarna när det gäller Pjoltas framtid som proffsgolfis..golfslagare..spelare..

 

PLUS:

+ 2.5 miljoner dollar

+ En gyllene toalettstol

+ Man får en caddy (som man säkert kan muta till att laga mat och städa också..).

 

MINUS:

- Byltiga pikétröjor. Det är ju snygg med pikétröjor om den är lite är lite skin- (näe inte nazister!) pop-tight- akitsch. Byltigt går ju bort.

- Alla klubbor. Jag kommer nog bara köra med en tror jag. Det lär väl finnas någonslags schweisser-multifunktions-klubba.

- Nike-sponsring. Jovisst, det ligger väl en del pengar i ett sånt sponsorkontrakt..men Nike liksom. Gah! 1996 liksom.. Nej, Pjoltas ska bli sponsrad av Frigo by Persbrandt för det är ju så jääävla 2010! Och skjuta golf i bara kallingar..ja, fan...det måste ju bli en hit!(?)

 

Vad tycker du om golf..ja, "sporten" alltså?

Eller vad man ska kalla det?!


 

 

 


Pucko!

 

Dagen idag har jag ägnat åt mig själv. Och det är ganska lätt. Jag är ganska lättövertalad och okej att vara med med om jag får säga det själv.


- Jag har varit och provspelat en Walden. Den var för stor och lät för mycket. Så det blev ingen affär.

 

- Jag har tvättat.

 

- Och skrivit klart en grej till en tidning. Det blev inte så bra. Men de hade gott kaffe på stället där jag satt iallafall.

 

- Och nu har jag köpt glass från Hemglassbilen som stod precis utanför min dörr och bröla.

Jag är inte en glass-fan längre...nja eller rättare sagt; min mage är inte ett glass-fan längre.

Men vaffan! Jag har ju en ny fin frys som ska fyllas.

Och vad blev det för glass, undrar du kanske?

 

Jo, Pucko-glass. För det "skulle passa dig"...sa glassgubben. Hmmpf...

 

 

 


"Snöchock" och bakochfram..


Jaha, då sitter man i ett jävla julkort igen. Det är snö överallt och enligt tidningarna så befinner vi oss i en ”Snöchock”. Jag måste dock ha missat att ha hamnat i detta tillstånd. Jag känner mig lugn och glad. Jag tycker det är fint med snö och nog ska det vara naturligt med snö i vårt fina Sverige som bl a. har en massa fjäll, något av en tundra och en polcirkel som korsar övre delen av vårt land. Vi har ju även renar som om jag förstår det rätt lever på snö. Äter snö och klär sig i snö... ja, ungefär som Patrik Sjöberg och Sanna Bråding en gång gjorde.

 

Statsminister Reinfeldt uttalade sig om det populära muslimska plagget burkan i dagens DN att ”ingen i ett frihetligt land som Sverige ska dölja sitt ansikte på det sättet”.

Jag är klart benägen att hålla med honom. Men eftersom man inte ska uttala sig i något man inte varit nära om eller själv upplevt så har jag därför spenderat morgonen med att bära en burka. Tyvärr hamnade den bakochfram då jag gick rakt in i dörrposten till tvättstugan och förvärrade min redan lilla hjärnskakning efter helgens snowboardåkande.

 

Så DAGENS LILLA LÄRDOM är;

 

Bär inte din burka bakochfram.

 


Löst huvud och gravidtankar

Jag har mått konstigt idag. Jag började visst morgonen med att prata med Räkodlaren (Pjoltas bästis alltså) i telefon. Jag måste ha sovit för jag minns inget av samtalet. Här hade han alltså världens chans att lura av mig både hus och hem. Men det gjorde han inte. Han är snäll han. Räkodlaren.
Nej, det har varit snurrigt idag. Jag har liksom mått lite illa hela dagen och min granne försäkrade mig att jag nog inte var med barn.
För jag är kille.
Vi kan visst inte bli med barn?!
Jag åkte bräda i helgen och tog imot mig med huvudet vid ett tillfälle. Efter det så har det varit lite snurrigt..jaja..
Nu har jag jobbat klart och tryckt i mig en helt galen vitaminbomb med jordens frukter och kalvsylta.

För att beskriva mitt tillstånd;
Se på klippet och anta att Pjoltas sitter inne i Samuel Frölers huvud;


(Sitter huvudet löst, undrar man?)


Inte(r)Nät

Idag är jag inne på den 27:e dagen utan Internet i telefonen. På nyårsafton fick Pjoltas någon bugg (inte dansen alltså..) i luren och sedan dess så har jag inte ORKAT gå och konfrontera min Telia-kille (som för övrigt kalldes "bögig" av Katrin Zykokondylomska (eller vad hon nu heter?!) i Idol i fjol.

Det känns som, den lilla tekniska stolthet man går och bär på alltid får sig en törn när man besöker såna "kundtjänst"-ställen.
Exempel:
- Jaha, du har ställt in XT-15 på PAL-systemet till avrdagsgillt styrlocksystem!?
Då är det ju självklart att det inte fungerar!

Undrar om de som jobbar med sån teknisk kundtjänst får gå en kurs i "Förminskning av andra" innan de får börja sina jobb?
Nu är ju min "bögiga" Telia/Idol-kille inte riktigt så.. Men risken är ju stor att om jag går och lämnar in luren så får jag "hjälp" av någonannan..

Man ska inte ta sig vatten över huvudet för lite Internet.

Så viktigt är det ju inte.


Sov Gott...i bilen

Dagens Upptäckt;

De tänker då på allt på Willys. Här kan gammelfarmor sitta

och nafsa i sig nachochips medans de andra handlar sig blåa.

Och Trocaderon är bara en armlängd bort.

 

På de stora skärmarna som hänger över kassan inne på Willys kunde man läsa; "Nyheter: Snöstorm påväg. Klass 2 Varning. Var beredd på att övernatta i bilen".

 

Och jag inte ens har en bil...

Måste jag vara vaken då tills stormen är över?


(Förresten: Jag skrev ju om TV-serien Sally och Maria Lundqvist häromdagen. Ta mig fan om jag inte lyckades träffa henne genom mitt jobb dagen efter mitt inlägg. Nog har man träffat en hel del famous folk (utan att skryta) ..men jag blev helt ställd. Jag sa inget mer än jag behövde..typsiskt! Vi får hoppas på Sally Santessons återkomst ändå!)


 

 


Sveriges vanligaste namn 2011

(Det mesta är stulet från msn.se)

Tio i topplistan för flicknamn 2009 ser ut så här (siffran inom parentes anger hur många som fick namnet som tilltalsnamn 2009):

Alice (977)

Maja (870)

Ella (810)

Emma (798)

Elsa (772)

Alva (771)

Julia (741)

Linnea (685)

Wilma (668)

Ebba (655)

Ebba är det enda nya namnet på listan, efter att ha legat på fjortonde plats 2008.

Pojknamnens topplista:

Lucas (1 114)

Elias (1 018)

Oscar (1 010)

William (1 010)

Hugo (878)

Alexander (837)

Oliver (770)

Viktor (734)

Erik (727)

Axel (715)

 

Tio i topp flick- och pojknamn nästa år (dvs 2011):

 

Pjoltas (228771999)

Pjoltenstein (277287)

Pjoltaswülf (8728)

Pjoltelina (9730)

Anton Körberg (97939)

Pjoltfrid (8763)

Pjoltenprytz (936)

Pjoltazz (973222)

Kent-Pjoltas (87983)

Pjolle Pung Pung (7862)

Pjollenallergi (2)

 

 


Snurrig och Sally


Pjoltas är snurrig!
Idag kom tröttheten, som alla talar om. Efter lunch idag fick jag enorma flashbacks till min lilla tid i lumpen, då man lärde sig (ofrivilligt) att kunna stå och sova med ögonen öppna. Och ikväll är det fredagkväll och jag tänker gå och lägga mig som (nej, inte MED) en gammal tant.
Ja, nu tänker ni såklart att Pjoltas drar på sig ett par mammeluker och knyr ner mig i en köksoffa av trä full med katter, kalops och garnnystan... Nej, det jag menar är att jag tänker kinesa tidigt ikväll för en gångs skull. Imorrn skall jag hälsa på mina päron, min bruuscha med famillia och Blomman och Björken med fler...

På TV just nu är det Skavlan. Skådespelaren Maria Lundqvist är med... Shit vad man saknar serien Sally!
Gör inte ni?!


Beverly Hills 90510?

 

Dagens lilla lärdom:

Ibland så kan man visst inte lita på klockorna på datorerna på Pjoltas jobb...och visst händer det att man i all hast glömmer att sätta på sig den orangea Triwan på morgonen.

Då finns det ett enkelt sätt att ta reda på klocka; Fråga någon annan! Jaja, precis.. Men man kan också bekosta företaget en litet extra telefonräkningstillägg på 10 kr (..eller nåt sånt hutlöst?!) genom att ringa till allas vår FRÖKEN UR.

 

Pjoltas är 31 år och växte upp med den amerikanska TV-serien Beverly Hills 90210 om ett par vanliga (ja, eller hur?!) ungdomars liv och vanliga problem (ja, eller hur!?) i den stora staden Lars Angeles i landet med det stora egot...just det United States of Coca-Cola.

 

Det jag ville komma till iallafall var DAGENS LILLA LÄRDOM;

Fröken Ur's Telefonnummer är: 90510 - Inte 90210..ja, som i Beverly Hills 90210...

 

...eh..det är vad jag har lärt mig idag...

(Det här är det första inlägget i min nya kategori "Dagens Lilla Lärdom"..Grattis!)


VAD HAR DU LÄRT DIG IDAG?

 

 

 


Trött..ja, men lilla dulledutt plutteduttfnutt..

Skönt att det inte bara jag som känner mig orkeslös och 'däckad' så här års..


Idag så hände det inget speciellt egentligen. Det skall visst vara så så här års. Ingenting skall hända och vi, "köttsäckarna" verkar helt och hållet vara okej med det. Nu ska det visst bara vara jobb/skola, äta, bajsa och TV som gäller. Och visst är man nästan fånigt trött. Trots att man bäljar i sig diverse vitamin-bombs-drinkar, motionerar och försöker fejsa solen de få minuter den tittar fram. Och varje år, vid den här tiden så blir alla förundrade på hur trötta vi är och hur vi kan leva "i det här landet, där solen aldrig lyser".
Flytta då för i helvete! Från och med nu ska jag hoppa över alla artiklar, blogginlägg etc. som handlar om hur mörkt och tråkigt det är här i Sverige just nu. Och jag förstår om du slutat läsa det här inlägget för ett tag sen... du är väl för trött?! ;)

Nu ska jag se "Landet Brunsås" på SVTplay..
KNAPPt en Outfit och en UPPHITTAT annons

Jag är en dålig bloggare. Eller jag har varit en dålig bloggare på sista tiden. Jag har liksom.. tappat lusten. Men som det är med allt man tappar, så tar man väl upp det när tiden är den rätta.
Det som dyker upp i Pjoltas hjärnverk är idéer som inte passar riktigt här på bloggen. Det är liksom "fel forum" som en akademiker skulle ha sagt. Men i väntan på nåt kortfattat så kommer här en "Upphittat Annons":

Förra veckan så kom det en bil utbrummande från en parkering bredvid mig där jag gick. Bilen hade två (2) vita paket på taket. Ett stort och ett litet.
Jag vinkande och pekade för skägg och fosterland för att pocka på förarens uppmärksamhet.
Han vinkade tillbaka.
Han for sedan iväg som ett spjut bort, bort och iväg. Säkert lite glad och förundrad för att någon okänd vinkat till honom.
Det lilla vita paket rasade av bilen. Det stora låg kvar på taket så länge som bilen fortfarande var kvar i mitt blickfång.
Den lilla lådan innehöll en CEA-0001.
Saknar du en sån?! Känner du någon som saknar en CEA-0001:a? Hör i så fall av dig till mig. Pjoltas. "Master of good looking".


(Nej, det är inte Pjoltas på bilden!)

Dagens Outfit:

Jag har BASKER i mig en mössa man KNAPPT ser.

Det ser liksom helKNÄPPT ut.

Och ett SKITful(l)t halsband.

 

Och vad har du på dig eller.. är du naken ikväll med?!


Hallongrotta? Nej, tack! En dröm..

Inatt drömde jag att jag drömde en mardröm. Sen vaknade jag i drömmen. Efter det så vaknade jag ur drömmen. Gissa om Pjoltas känner sig snurrig som sprätt den här morgonen?! Pust..


Pensionärers smaklökarFimpen (min arbetskompis) strular med en kille i en kiosk nära vårt jobb. Och då bestämde vi (andra) att hon skulle smita över charma till sig lite gratis-snask. Tyvärr så gick hon aldrig med på det. Men när vi diskutera vilket snask vi ville ha så kom vi fram till att Pjoltas (mina!) smaklökar egentligen tillhör en 75 år gammal dam(!).

Mina snaskfavoriter är bl a; Gröna kulor, Marianne, Engelsk konfekt och såna där syrliga karameller (ja, såna man får suga ett tag på, liksom).. Däremot så gillar jag INTE; Punchpraliner och mörk choklad..så smaklökarna är väl inte helt fullt utvecklade likt en 75-årig tants är.

-Vilket är ditt favvo-snarr?!-


Och nu lite reklam...


Nej..den här reklamkampanjen fick visst avslag hos SL. Tråkmånsar!


Fel symbol?

 

Vaknade upp innan jobbet till ett repotage om Röda Korsets insatser på Haiti. Nej, inte Tahiti. Nä, Tahiti verkar ha de det väldigt bra.

Jag tänkte då lite på namnet "Röda Korset". Är det verkligen ett kors de har på sin logga? Nej, inte är det väl det?! Jag tycker det mer ser ut som ett plus-tecken eller ett kryss.

Skönt namn det hade varit; Röda Krysset... He he..

 

Stöd Röda Korsets insatser på Haiti HÄR!


Tjernobyl-Rågerth och Filmtips tack!

Idag har jag fått en ny sambo..ja, eller kombo om man ska vara politiskt korrekt. Han heter Rågerth och är kanin. Hittills, så har han varit lysande, faktiskt!

Annars har det varit en skön dag. Pjoltas har varit ledig idag och jag sov som en tonåring till kl 11:30. Och det behövdes verkligen 9 timmars skönsömn. Fast man känner sig lite snurrig och puckad när man vaknar upp efter en sån lång sleepsession..

Nu gjorde Leksand mål mot skit-Malmö och nu leder vi igen och världen är som den ska vara.

Telefonsamtal med Räkodlaren nyss;

 

Pjoltas - Jag tänkte bjuda dig på hockey på tisdag, AIK - Leksand. Vad säger du?

 

Räkodlaren - Vad kul! Det är inomhus va? Ja....jag menar det är inte så kallt där va?!

 

Han är grym min Räkodlare! Bäst!

 

Nu ska jag fortsätta min "Söndagsångest"...,då jag jobbar hela helgen. Det får bli Skalman SVT eller vad han nu heter...?

(Yeah! Nu vann Leksand matchen mot skit-Malmö!)

Är det någon som sett Apan förresten....nej, inte Bush, Sahlin eller någon annan mindre vältänkande... Nej, jag menar filmen Apan. Är liksom sugen på se den..

Eller har du nåt annat bra filmtips (ingen biofilm)?!


 

 


Ursäkta röran! Extra-Jul insatt.

Knut Knutsson, Antikrundan

 

PRESSMEDDELANDE:

"På grund av ett närminne likt en badring och på bekostnad av landet Zimbabwe så ber jag hemskt mycket om ursäkt för att jag proklamerade att Tjugondedagknutelsedagen var igår..(Ja, den är ju idag!)

Så därför har Pjoltas-redaktionen nu bestämt att vi kommer att ha en dag extra med jul. Efter mycket om och men, så har vi bestämt att dagen för Extra-Julen kommer infinna sig måndagen den 8:e Juni. Ja, det var den enda dagen som gick, liksom. Så håll till godo!"

 

Dvs; Julen är över tills den 8:e Juni!

KAN NI DÅ?


Nu är den HÄR! Gratis!

VÅR egen musikaliska tolkning av 2009

Ta ner den HÄR eller Klicka på bilden!

Har du inte Spotify. Hör av dig, så fixar Pjoltas det.

 

Saknas någon låt tycker du? GE MIG DEN I SÅ FALL!

..så läggs den till (snart)!

 


Ahmadinejad [I'm a nut job]

17 Juni, 2009


Förresten!; Jag ska nog börja träna min vighet i år!

 


Tjogondeknutelsedagen

 

Jaha..då var julen över. Ja, eller imorgon, DÅ är julen över. För då är det Tjugondeknutelsedagen.. Och Pjoltas slänger ut den granna granen på grannen (Good Luck with den meningen dyslektiker! He He!)..

 

Mina bästa grej den här julen förutom att få träffa släkt och vänner var nog moorscha de Pjoltas hemgjorda röbetssallad och att jag fick vara ledig...typ två (2) dagar i rad!


Vilken var din bästa grej med den här julen?
Såg ni Let's Dance igår?

Inte?! Inte jag heller! Jag fixar inte skiten! Och till er som ringer in och röstar för en massa pengar:

- SKÄNK PENGARNA TILL VÄLGÖRENHET ISTÄLLET! -

Ni får inte ett skit för era "röster". Ni blir bara 10 kronor fattigare för varje samtal och TV4's Vd Mr. Scherman kan köpa sig ännu en Porsche och guldhandtag till Djursholmsvillan (eller nåt?..Vaffan vet jag?!)..

 

Annars är det bara bra med Pjoltas. Många ser inte ens min botoxade överläpp, medans vissa ställer sig under den som någotslags "vindskydd". Ja, det är skönt att man kan ställa upp iaf..

Vad ska ni göra i helgen då? Ska vi åka långis-skridskor imorrn?

 


BOTOX

Åh Shit! Det här är kanske det dummaste jag gjort i mitt lilla liv...!

Jag förlorade ett vad och straffet  var att injicera botox i läpparna! Jag "kom undan" med att bara få en injection i överläppen (och att jag slapp betala allt!) Åh, shit så dumt. Ångest!

Nu måste jag gå runt med den här läppen i veckor!!

 

 


Schyssta kuddar!

Det är obehagligt vad trött man kan bli den här årstiden. Imorse snoozade jag i över en timme. Som tur var så hade jag inte så bråttom. Men nu har jag kommit på hur jag ska kunna sova/vila utanför my sweet Pjoltassäng:

(Det är inte Pjoltas på bilden. Inte heller Pjoltas vägg,

kuddmössa eller bit av fönster. Bilden är lånad. Så det så!)

 

Hur morverkar du vintertrötthetelsen?!


Kaffe och låt á la 2009..

Sikken fröjd för lökarna!...ja, smaklökarna alltså! Min nya kaffebryggare som jag fick av Moorsch-Moorscha i julklapp har landat och förgyllt min lediga morgon. Inatt drömde att jag jobbade, så det var helnajs att vakna upp och få i mig en kopp nytt finkaffe. Gah!

Nu ska jag ut i kylan och förhoppningsvis bli bjuden på lunch hos Virtanen och CherryPunch med kid and friends.

 

Och glöm nu inte att lämna din bästa låt från 2009 som en kommentar under.

Skriv gärna ner varför just DEN är din bästa låt 2009. Alla låtar blir VÅR Spotify-playlist som ett altenativ till den hemska skivan Absolute 2009.

 

Klicka på bilden för att lämna ditt bidrag!


Vilken är din..

Snart har vi avverkat en vecka utav guld-året 2010. Men vad smekte någonsin våra öron 2009?
Det går en reklam på TV för Absolute 2009..eller nåt sånt och jag skäms lite över att vara människa när jag hör låtarna på den... Därför stjäl jag denna idé från ett otal andra bloggare...men det skiter jag fullständigt i!
He He!

Lämna nu din bästa låt ifrån 2009 (som en kommentar under) ,
så sätter Pjoltas ihop VÅRT EGET SOUNDTRACK 2009!


Ta gärna ner våra tidigare alster (Öppna Spotify och klicka på länkarna eller bilderna):
Sorglighets-skivan (De 67 sorgligaste låtarna som finns)
Världens Lyckligaste Playlist (De 99 lyckligaste låtarna som finns)

Har du inte Spotify? Då kan du få det av Pjoltas. Lämna ditt namn och mailadress tillsammans med din favoritlåt från 2009 i en kommentar.


Vinter och sopslängning

Idag är det -13 grader här i Hufvudstaden. Och när jag nyss var ute och slängde soporna så mötte jag min nudistgranne Bengtsson.

- Huvva, vad kallt det är idag, sa jag till Bengtsson.

- Ja, 4 cm! svarade han.

Vad menade han med det?!


Sanningen bakom 13-Dagen

Jesus?

 

På onsdag så är det trettondagelsedagen. Varför firar vi någonsin trettondagelsedagen, undrar ni?

Jag har frågat runt lite och fått like olika bud på varför vi cellibrerar just denna dag. Min chef sa; Att det var den dagen Jesus syster föddes. Och ett annat bud var; Att vi firar just den dagen, för att när Sverige en gång i tiden var fullbefolkad av vikingar och blåbärsoppa, så var siffran tretton (13) ett lyckotal.

 

Nej, sanningen bakom Trettondagelsedagen är faktiskt mindre komplicerad än så:

En gång i tiden så var siffran tretton (13) delbart med 7 och de som var födda på rätt sida av vägen fick dra en sticka ur en skål om nu färgen på den stickan överensstämde med siffran på vägen så fick man passa den höger (om det var fullmåne!) och den som då hade den färgen och siffran kunde då skrika högt "Trettondagelsedagen!", den som då hörde det först fick då gå baklänges i en cirkel till mor födde. Om mor födde en tös och inte en pojk så fick man dela talet på antalet fäder till barnet med sju (7) och om nu den siffran överensstämde så fick man backa tillbaka till far som stog i karet.

 

Tänk på det nu på onsdag!

 


Hello Kitty och de Lila Tanterna

Hello Shitty?

 

Det finns vissa grejer som Pjoltas tycker är lite läskiga. Förutom att Linda Rosing en gång startade ett politiskt parti så måste jag nämna "de lila tanterna". "De lila tanterna" är kvinnor som som klär sig i färgen lila, bor i lila och lever i färgen lila (Japp, vissa bor till och med i Tomelila..).

Det är de som på en regnig dag på IKEA kan utbrista;

"Åh, en tarmsköljningsslang i lila! Den ska jag ha!" . Bara för att den är lila!

Till denna grupp kan man nu också lägga till "Scrapbooking-folket", "Dödskallefolket" och den nu växande gruppen "Hello Kitty-folket".


 

Och nu verkar Hello Kitty-fenomenet tom. ha intagit mellanösten..

(Klicka för större bilder)

 

Vi inväntar alltså en "lila tant"-generation2.0 fast i pluttenuttrosa.

 

Hur klär du i puttenuttrosa?

 


Halkvarning!!..

Idag har jag tvättdag och det brukar innebära en viss konumtion från Internet. Idag inhandlade jag äntligen en kaffebryggare för julklappspengen som jag fick av moor-moorscha de Pjoltas. Det blev en helfin OBH Nordica bryggare i svart pianolack...den kommer matcha skitbra till min piano-lack-svarta-maxi-flygel som jag ska trycka in på mina 25 kvadrat! He He..


Ja, och sen har jag förvarnat Stor-Maggan (min ena dator alltså!) för att hon skall uppgraderas med Windows7. Men jag är lite osäker på om jag verkligen har fått tag på ett riktigt Windows7..? Hm..osäker, faktiskt!?


Nu ska ju gå ut. Ut i kylan. Det är premiär idag,  ja, för Pjoltas iklädd långkalsong. Nu tänker jag inte skriva mer om det för det finns ju en risk att ni, kvinnliga läsare (+ Daniel) kommer halka av era stolar och bryta ett eventuellt skenben eller nåt..
Så nog om det! Tjingtjong!
=)


Episode II och Ving-resort

(Japp, det är 5:e gången jag använder

denna bild. Men det är den värd! Så det så!

Pruttfjärt!)


Vilken början på 2010...jag har stressat så mycket så jag tror att jag kommer bli gråhårig och få sånt där talfel som de har i Värmland..ja, eller Norge eller vad det nu heter utanför tullarna?!

Nu ska jag se på film med Pookie och varva ner. Jag hoppas på Star Wars Episode II...men det är ju lika troligt som om jag skulle byta namn till Anton Körberg, färga håret neon-beige och börja spela oljefat med mina föräldrar på nåt Ving-resort med all inclusive i västra Turkiet...
...Nä, det är nog bara att se fram emot en fyra timmars blytung dokumentär om polska kolgruvor..

Och ni gör ikväll?


RSS 2.0