Strumpnovell och städning..

Ibland så måste man också städa i sin digitala värld (eller vad fan det nu heter?!) bland gamla skit-program, bilder på ex som man bara vill kasta och glömma, musik som man aldrig kommer att lyssna på, Star Wars-skärmsläckare osv. Det finns mycket text-filer i Pjoltas dator. Många blev aldrig färdigställda....undrar varför?! Här är början på nåt som (jag lovar) aldrig kommer avslutas:

 "Jefferson som brukar sova på soffan hade som vanligt glidit ner emellan rumpkuddarna och ryggstödet när jag kom ut i vardagsrummet. Klockan var strax efter sex på morgonen och jag kunde känna doften av Jeffersons strumpor då jag snabbt passerade den livlösa säcken i den storblommiga och nedsuttna soffan från 70-talets glada dagar. Jefferson sover alltid med strumporna på. Vid närmare tanke så tror jag att jag aldrig sett Jefferson utan strumpor. Han är nog den enda jag vet som har sportsockor på sig även på badstranden.
Nostalgin slog mig. Strumplukten förde mina tankar på nolltid tillbaka till en svettig festivalsommar i början av årtusendet.
Pilotglasögon, Glucifer t-shirts, porrjazz på den portabla bandaren som aldrig tystnade, fuktiga sovsäckar och det spanska “finvinet”.
Strumpdoften hade gjort mig mindre sugen på frukost och en högljud rumptrudelutt hördes ifrån vardagsrummet och nu var suget efter frukost helt borta. Istället agerade jag helt grungemässigt och slängde på mig de kläder jag kunde hitta närmast mig där jag nu stod i köket, hungrig men osugen på mat.
Jag måste ut. Ut i solen. Äta sol till frukost. Hälften av kläderna jag lyckades skrapa ihop på min väg mot hallen var Jeffersons och alldeles för stora. Jag fann inga strumpor. Men det är majsol ute och jag klarar mig nog utan. edfecf CÄÖLkepkkäökc lök lök lök lök"

Vad slänger ni?


Kommentarer
Postat av: Mia

Me...upprörd...du kan ju inte bara sluta skriva!

Nu kommer jag ligga och grunna halva nätterna igenom på hurvida Jefferson har strumpor året om eller inte...åhhh

2009-03-31 @ 15:41:52
URL: http://marbor.blogg.se/
Postat av: korven

Pjoltas är tillräckligt dum för att blanda ihop fysik med amtte, men korven är en förstående människa och förlåter pjoltas fullt ut



Jag slänger alla bilder på exen. Inget bra att ha!! FY.

2009-03-31 @ 16:56:26
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: virpi

Haha,ännu en gng har jag konstaterat att du har nog för mycket tid över.

//Virpi

2009-03-31 @ 20:13:04
URL: http://virpi.blogg.se/
Postat av: Annelie

Vilken talang!

2009-04-02 @ 18:42:35
URL: http://goolan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0