Pöörsonöl Spejs och Bitte!

T-Centralen, Telefonbloggen:
En fundering... När man står och väntar in tuben (tuben=tunnelbanan..så ni vet, göteborgare!). Ja, när man står där och väntar på perrongen. Varför går vissa människor jättenära, alltså tätt intill en? Även fast det är nästan folktomt på perrongen? Kvinnor som män. För i helvete! Lite pöörsonöl spejs BITTE! Är det nån annan som märkt av detta jobbiga fenomen?


Kommentarer
Postat av: Tess

Jajemen.. detta har jag då verkligen märkt utav. Jättejobbigt när alla flyttar sej när jag kommer nära. Jag vill gärna stå så jag känner av vilket tyg dom har i jackan och så jag bara kan ta upp huvudet lite så jag kan känna deoderant /svett lukten nära... Förstår inte varför alla flyttar sej???? Jag är stinker inte?! Mer än utav vitlök och renat...

2009-02-09 @ 21:44:23
URL: http://www.mellanskitochrosor.se
Postat av: Tess

Nu blir du inte heller av med MEJ! Jag är din nyaste prenumerant och jag är även den som kommer att vara kvar till sist.. Stönig som en stensugga är jag!!! HAHA!! By the way... jag tog det sista toapappret!!!

2009-02-09 @ 22:10:03
URL: http://www.mellanskitochrosor.se
Postat av: Floisbon

Det är ju mig du skriver om. Jag tar varje chans att komma någon nära.

2009-02-09 @ 23:16:28
URL: http://floisbon.blogspot.com/
Postat av: Annelie

..tar fortfarande bilen..

2009-02-10 @ 06:03:57
URL: http://goolan.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag bor ju som sagt i Göteborg och åker inte Tub. Men jag tror jag vet vad du menar.

Fick veta en liknande sak igår fast tvärt om. I Usa när man är på konsert står alla med massa mellanrum. A lot of pöörsonööl spejs. Helmärkligt, men rätt skönt kan jag tänka mig. Kolla nån gammal youtubefilm från nån konsert så ser du. Hittade ingen bra o visa nu.

2009-02-10 @ 09:26:58
URL: http://kvinnan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0