(Konst)Fuck you Anna Odell -Veckans Lårkaka-

Veckans Lårkaka* går redan på måndagen denna vecka till Anna Odell.


Nu skrev jag ditt namn och det var väl det du var ute efter.  Nästa projekt blir väl att åka till de svältande länderna i Afrika och elda upp deras sista mat eller sälja bortlurade skolklasser vid Vitryska gränsen?!
Att sparka på någon som ligger ner är inte konst och det är jävligt svagt av Konstfack att ställa sig bakom detta projekt.
Moget och jävligt konstnärligt Anna Odell! Ärta

*)Veckans Lårkaka
är utav Pjoltasredaktionen instiftat till att ges till en sensationellt puckad, dryg, idiotisk, egoistisk, omdömeslös person/företag/organisation.

Kommentarer
Postat av: Anonym

håller med..... jävla omdömeslöst...hon borde sitta med tvångströja o hasa tofflor på något glömt sinnes sjukhus i rumänien...då kan vi kanske diskutera konst!!!

2009-01-27 @ 09:39:35
Postat av: falde

Ja. Stackars dessa felbehandlade läkare som nu fått sin smutsiga systematiska felbehandling visade för allmänheten. Vad ska de påstå nu när de inte kan säga att hon är psyksjuk och inbillar sig?



Sen kan man fråga sig hur du är funtad som likställer svältande och slavar med felbehandlande läkare. Visst är det även synd om dom när de blir exponerade, men de har fan förtjänat det. Förhoppningsvis leder det här till att de börjar tänka på vad de gör och inte tror att de kommer undan med allt.

2009-01-27 @ 23:16:45
Postat av: Pjoltas

Tack för kommentaren Falde! Mitt inlägg handlar självklart om att människan ifråga tar en viktig plats från någon som verkligen behöver hjälp. Ska man köra psykiskt sjuka människor genom en lögndetektor för att se om dom behöver verklig hjälp menar du? Handlingen är oförlåtlig, även i konstens namn tycker jag. Om läkarna agerande rätt återstår och se.

2009-01-28 @ 11:09:21
URL: http://pjoltas.blogg.se/
Postat av: Så fel

Yttrande frihet är inte mycket värt i detta land då personer som du säger att det är Anna velat att du skulle skriva hennes namn. Vad hände med den egna viljan? Du rider på en våg som alla andra kortfattade personer också åker på som slänger ur sig ofattbara kommentarer. Och du säger att hon velat att du skiver om henne? DU vet ju inte själv vad och varför du skriver!



Argumentera och var kritisk när konstverket är färdigt för helvette.

2009-01-28 @ 17:27:33
Postat av: virpi

Håller med dig Pollen min.

Konstfacket kan trycka upp ngt i arslet.

I konstens tecken får man tydligen göra vad man vill.

För ngr år sen var det en tjej från konstfacket som satte avhuggna kyckling o mushuvuden på fingrarna o tog kort.

helvete vilket argt brev jag skickade in till tidningarna.(Den kom inte med..konstigt)

var inte konstfacket på tapeten för ngr år sen när

man visade porr för dagisbarn också?



Konstafacketselever är bara mediakåta galningar som vill få ut sitt namn så att framtiden sen är tryggad.

//Virpi



Btw.Här är en blogg jag tror du gillar..

http://www.johanbitar.info/

2009-01-28 @ 17:52:08
URL: http://virpi.blogg.se/
Postat av: svenmelander

handlade inte pjoltas inlägg om hur fel ignorant-anna har gjort? eller missuppfattade jag, handlade det om att läkare gjort fel och pjoltas försvarade dem trots detta? falte, kan du upplysa mig om detta för jag har kanske missförstått?! jag menar, klickar man på länken om anna så kommer man ju till aftonbladets artikel som inte heller skriver om felbehandlande läkare? hmm skumt.



nej, inlägget var strålande och den groteska handlingen som idioten utfört är oförlåtlig.

inte nog med att det är ett rent och skärt resursmissbruk det är också en kränkning och ett hån mot alla som på riktigt lider av psykiska problem.



/svenmelander

2009-01-28 @ 22:27:07
URL: http://svenmelander.blogspot.com
Postat av: Göran J Andersson

Jag undrar hur det skulle ställa sig ifall Anna Odell blev så här sjuk på riktigt efter denna händelse. Skulle hon bli trodd och få en adekvat vård för dessa symtom/sjukdom?, knappast troligt efter detta och jag personligen anser att hon har förbrukat sina rättigheter att få denna hjälp, jag har själv en dotter som lider svårt av psykotisk depression (den allvarligaste formen av depression man kan drabbas utav), som oftast bara kan hävas med upprepade elchocksbehandlingar. Därför mår jag mycket dåligt själv av att Anna Odell kan bära sig åt på detta bisarra vis och ta viktiga resurser av vården i anspråk och dessutom utsätta och oroa redan mycket sjuka patienter helt i onödan, för att säga att detta sker i konstens namn!!!!!!!!????????

2009-01-30 @ 13:41:25
Postat av: Jenny Bajsuggla

Jag hade en liten teori om att de där glasbitarna som hittades i kyckling som tog upp hela mediesverige ett tag, var ytterligare ett konstprojekt av Konstfack. En del blev sura, för konst, det är allvar!!!

2009-05-23 @ 09:29:55
URL: http://bajsugglan.blogspot.com/
Postat av: falde

"Tack för kommentaren Falde! Mitt inlägg handlar självklart om att människan ifråga tar en viktig plats från någon som verkligen behöver hjälp. Ska man köra psykiskt sjuka människor genom en lögndetektor för att se om dom behöver verklig hjälp menar du? Handlingen är oförlåtlig, även i konstens namn tycker jag. Om läkarna agerande rätt återstår och se."



Ifall en verklig människa med hjärnblödning, tumör eller annan sjukdom som ger dessa symptom behöver hjälp menar du? Isf räddade hon livet på någon.



Lögndetektor? Nej, man bör använda EEG för att kolla vad som är felet - och eventuellt skicka patienten vidare till läkare som kan kolla ifall hon tex har någon av sjukdomarna ovan. EEG upptäcker även simulaner, men det är inte pga dessa man behöver ta reda på vad som orsaker någons konstiga beteende.



Psykotiskt beteende beror väldigt ofta på någon livsfarlig fysisk sjukdom. Hjärnblödning/stroke är ett exempel. Spänner man fast en sådan patient och ger dem lugnande så är det sannolikt att de dör.

2009-11-12 @ 18:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0